hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Márványmenyasszony épületére ugyan tavaly sikerült ideiglenes védelmet szerezni, ám építészeti értékek hiányában műemléki védettséget nem kaphatott, így kiadták rá a bontási kérelmet.

Divatos small plate-koncepcióval nyílt meg az új gasztrohely a turisták által is szívesen látogatott Nagymező utca elején, a Pesti Disznó helyén.

Laurent Turpault most csatlakozott az AccorInvesthez kommunikációs és közkapcsolati alelnökként. Az új pozíció létrehozása összhangban áll a csoport átalakítási stratégiájával. 

A miniszterelnök kedden, a háborús veszélyhelyzet bejelentésekor jelezte, hogy az első döntésekről szerdán beszámol. Ezt meg is tette. Bejelentése a légitársaságokat is érinti.

hirdetés

Kathrin és Mark Patel brémai textil-tervezőpárost kérték fel a JAB vadonatúj termékcsaládjának megtervezésére. 

Bécsben továbbra is FFP2-es maszkot kell viselni a tömegközlekedési eszközökön.

hirdetés

További híreink

Az Airbus a hidrogénmeghajtású repülőgépekhez szükséges technológiákat fejlesztő központot alapít az Egyesült Királyságban, amit az ország kormánya is jelentős összeggel támogat.

Folytatjuk vállalkozásunkat, amelynek során a METRO szakértői csapatával közösen aktuális témákat, kérdéseket járunk körbe. A közelgő nyár vitathatatlan szabadtéri főszereplői a grillezés és a BBQ – most erről lesz szó. (X)

A szilvásváradi kastélyszálló vezetősége nehéz helyzetben volt, mielőtt 2021 nyarán megkezdték az együttműködést az Everguesttel. (X)

A 14.453 négyzetméteres terület ideális szálláshely építésére. (X)

A rendezvény a gyerekektől kezdve a családi túrázókon át, egészen a felnőtt kerékpárversenyzőkig kínál különböző izgalmas bringás programokat.

Az eredeti kvótához képest 215 vonatbérlettel több jut a magyar fiataloknak a DiscoverEU most lezárult pályázati fordulójában.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szerint életmentő lenne a hazai szállodák számára, ha egyes ösztönzők esetében visszatérnénk a gyökerekhez.

Az újra megrendezendő nagyfesztiválok miatt is erős nyári szezonra számít a rendőrség a Balatonnál, ahol középiskolások is segítik majd a bűnmegelőzési munkát..

Megnyílt szerdán a Sisi-kiállítás a gyulai Almásy-kastélyban, ahol a királyné napra pontosan 165 éve töltött el egy éjszakát férjével.

Derül ki a Profession.hu tavaly ősszel készült reprezentatív online felméréséből.

Ikarus buszokkal, ikonikus autókkal, legendás mozdonyokkal, reptéri tűzoltóautóval is várja látogatóit a Közlekedési Múzeum.

Közel száz üzleti partner vett részt az eseményen, amelyet a Párisi Udvar passzázsában tartottak.

Ebben reménykednek az új munkahelyen.

Hatalmas drágulás várható, mivel a termelési költségek nőttek, a termőterület pedig tavaly óta jelentősen zsugorodott.

A Wizz Air Abu Dhabi eredetileg június 1-től hetente három járattal repült volna a Srí Lanka déli részén fekvő Mattala nemzetközi repülőtérre.

Három fontos tengerentúli küldőpiacon ismét újraindultak a közös V4-es turisztikai aktivitások.

Idén ünnepli fennállásának 125. évfordulóját a Bécs egyik jelképének is számító turisztikai attrakció: a Práterben található Óriáskerék. Különleges akcióval készülnek a jubileumra.

A város közösségének bevonásával döntött a pécsi önkormányzat a város új szlogenjéről.

Nem mutattak ki toxikus anyagot a Városligeti tónál történt halpusztulások után elvégzett laboratóriumi vizsgálatok, a víz hőmérséklete és összetétele is megfelel az előírásoknak.

hirdetés
A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?
hirdetés

Turisztikai adatbázisok

Évbúcsúztató Business Klub rendezvényünk igencsak rendhagyóra sikeredett, hiszen ezúttal nem voltak szakmai előadások, nem a jól megszokott mederben zajlottak az események.