hirdetés
hirdetés

Elek Lenke cikkei

#1
2022-06-23 08:18:00

Magyarország egyik leggazdagabb városa viszonylag jól megúszta a járvány miatti csődöket, kevés üzlet zárt be, mert többféle módon támogatta őket az önkormányzat, mint ahogyan támogatja ma is  –  jelentette ki Cser-Palkovics András polgármester a szerdai székesfehérvári sajtótájékoztatón. A város gazdag kulturális programcsokorral és nívós kiállításokkal készül a nyári csúcsforgalomra.

#2
2022-02-15 05:45:00

Bár a világon sokféle turisztikai kártya, kedvezményeket nyújtó városkártya működik, évtizedek óta, a HungaryCard - amely a turisztikai látnivalókra és más szolgáltatásokra épül, a közlekedéstől a szállásokon át egészen a múzeumi belépőkig – több tekintetben unikum. Országos, a belföldieket megcélzó kártya a világon mind a mai napig csak Magyarországon létezik

#3
2022-02-09 09:42:00

Interjú Erdei Bálinttal, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) általános alelnökével. A Covid idején tapasztalhattuk meg igazán, mennyire érzékeny ágazat a turizmus. Túl lehet-e egyáltalán élni, hogy egyik évről a másikra az addigi bevételnek a 20 százaléka folyik csak be? – kérdeztük elsőként.

hirdetés
hirdetés
hirdetés