hirdetés
hirdetés

I. Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó (SzÉSzT), szeptember 26., Szilvásvárad

Heten hatékonyan

Három különböző helyszínen három egymást követő hónapban hét hazai Horeca beszállítói cég szakmai konferenciasorozatot szervezett, hogy tájékoztassák a szállodai és éttermi szakembereket a legújabb technológiákról, módszerekről, szakmai információkról, amelyek hatékonyan segíthetik partnereik mindennapi munkáját.

hirdetés

A nap folyamán három szekcióban (Management, Housekeeping, F&B/vendéglátás) párhuzamosan zajlottak az előadások, a szünetekben a vendégek megtekinthették a kiállítók standjait, kóstolóban is részük lehetett. A széles körű termék- és szolgáltatásválasztékot felvonultató szervezők igyekeztek minden lehetőséget megragadni, hogy testközelből bemutatkozzanak a vendégeknek: a szünetekben felszolgált üdítők hűtőit, a kávét és kávéfőző gépeket a kiállítók biztosították, az ebéd is a kiállítók alapanyagainak és táplálékkiegészítőinek felhasználásával készült, és még az asztalterítést is felhasználták a szemléltető bemutatkozáshoz.

A Management szekcióban a szervező cégek bemutatkozása mellett képet kaptak a résztvevők a következő ciklus pályázati lehetőségeiről és azok megvalósításáról (MAPI ZRt.). A Housekeeping szekcióban előadást tartott többek között Kardos György (Miele Kft.) a szállodai házi mosoda előnyeiről, az Assist-Trend Kft. a szállodatakarítás múltjáról, jelenéről és jövőjéről, a T-MIX 2003 Kft. a megfelelő textilválasztás szempontjairól. Az F&B/vendéglátás szekcióban a konyhahigiénia fontosságáról tájékoztató Assist-Trend Kft. mellett Gál Sándortól (Assur Kft.) meghallgathattuk, hogyan válasszunk konyhatechnológiai beszállítót. Az Omega Bázis Kft. (ABY) a csíraalapú élelmiszerek vendéglátásban történő felhasználásáról tartott tájékoztatást a szakmának. A Progast Kft. jóvoltából Harmath Csaba gasztronómiai tanácsadó kóstolóval egybekötött interaktív előadásán vehettek részt a vendégek a bor és ételek párosításával kapcsolatban, amelynek keretén belül kitért a borválaszték összeállítására is.

A szünetekben a Mirbesz Kft. kényeztette a vendégeket a különböző kóstolókkal, az ebéd is az általuk szállított alapanyagokból, valamint az Omega Bázis Kft. táplálékkiegészítőinek felhasználásával készült. A nap második felében egy összevont előadás keretében a NÉBIH képviselője tartott előadást A jó higiéniai gyakorlat témakörében, amely már nyomta- tott kiadvány formájában is elérhető. A nap a vendéglátó szálloda házbejárásával zárult.

Ha valaki a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotelben szeptember 26-án tartott első rendezvényről lemaradt, még részt vehet október 10-én a gárdonyi Vital Hotel Nautisban vagy november 6-án a kecskeméti Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő rendezvényen. A rendezvényekről bővebb tájékoztatást a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen kérhet.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk