hirdetés
hirdetés

5 csillagos járatokkal Délkelet-Ázsiába

Az ázsiai úti célok újranyitásával az EVA AIR 5 csillagos járatai nagyon jó összeköttetést kínálnak Thaiföld népszerű nyaralóhelyeivel és Délkelet-Ázsia izgalmas városaival.

hirdetés

Az EVA AIR egyik legfontosabb útvonala a Bécs - Bangkok - Tajpej járat, amely ideális a magyar utazók számára. A járatok hetente négyszer (kedden, szerdán, pénteken és szombaton) közlekednek, és mindkét irányban Bangkokban, Thaiföld fővárosában landolnak.

Fotó: EVA AIR
Fotó: EVA AIR

Ez azt jelenti, hogy sok magyar utas használja a légitársaság járatait, hogy kényelmesen és elfogadható áron jusson el Thaiföldre vagy Balira, amely régóta az Ázsiába utazók legnépszerűbb úti célja. Magyarországon az Eva AIR-t a CEAS vállalat, a Central European Aviation Solutions képviseli, amely a légitársaság értékesítési és marketing feladatait látja el.

A menetrend nagyon kedvező, a kényelmes, közvetlen járatok több időt biztosítanak üzleti találkozókra, városnézésre vagy más távol- keleti úti célok felfedezésére. A járatokat Boeing 777-300ER repülőgépek üzemeltetik háromosztályos konfigurációban : Business Royal Laurel, Premium Economy és Economy.

A Premium Economy fokozatosan kerül bevezetésre a B787-es repülőgépeken is. A tajvani légitársaság idén 8-ik egymást követő évben nyerte el az 5 csillagos Skytrax tanúsítványt. Az AirlineRatings a világ 25 legjobb légitársasága közé sorolta 2023-ban, az EVA AIR-t a 8. helyre.

(forrás: EVA Air)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk