hirdetés

Csatlakozási lehetőség kastélyszállodásoknak

A Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek szövetsége alapító országa a 12 európai országot tömörítő Heritage Hotels of Europa-nak (HHE), ahová most hazánk történelmi épületei díjtalanul csatlakozhatnak.

hirdetés

A COVID-19 a kastélyturizmust sem kímélte, időbe telt mire újra indult az élet mindenkinél. A tapasztalatok azt mutatják, a kastélyszállodák kiemelt népszerűségnek örvendenek az utazók körében, hiszen a nagy parkok, óriási terek plusz biztonságérzetet sugallnak.

Turai kastély, HHE tagságot igazoló táblával a bejáratnál
Turai kastély, HHE tagságot igazoló táblával a bejáratnál

A kastélyturizmust támogatandó az idei évre a kastélyok részére díjtalan belépést biztosít a magyar szervezet (MKSZ), és ez biztosítja az automatikus nemzetközi jelenlétet is.  

A HHE minden évben nívós megmérettetésen 7 kategóriában „versenyezteti” a kastélyokat, amit egy elegáns díjátadó gála esemény követ. A HHE tagok címeres falitáblát is kapnak, ez jelképezi a nemzetközi összefogást és minőségi biztonságot is ad a vendégnek.

Az idei évben a fókusz, az online megjelenéseken és új social media platformok bevezetésén van.

Belépési szándék esetén This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. várják a jelentkezőket.

(forrás: MKSZ / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk