hirdetés
hirdetés

Díjeső egy budapesti ötcsillagos hotelnél

A Hard Rock Hotel Budapest nemzetközi és hazai környezetben is elismeréseket kapott.

hirdetés

Tripadvisor 2023 Travelers' Choice Award – Top 10%

A Tripadvisor összesítése alapján a Hard Rock lánc budapesti szállodája 2023-ban világszinten a hotelek top 10%-ához tartozik. A Tripadvisor minden évben elsimeri az utazók kedvenc szálláshelyeit világszerte, az elmúlt évben összegyűjtött vélemények és értékelések alapján. Az ő véleményük és történeteik segítették a Hard Rock Hotel Budapestet a díj elnyerésében - tájékoztatta lapunkat a szálloda.

Best of Budapest & Hungary 2022 – Legjobb új szálloda 2022

A 2023. évi közönségszavazás és Budapest Week Publishing kiadói értékelésének eredményeként a Hard Rock Hotel Budapest lett a „Legjobb új szállodák" kategória győztese.

A Budapest Week Publishing 30 éve minden évben – az utóbbi 2 éves szünetet leszámítva – megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit arról, hogy kit tartanak a hazai szállodai-, vendéglátóipari- és egyéb szolgáltatási szféra legjobbjainak? A közvélemény kutatás internet alapú, nyílt közönségszavazással zajlik. Az így beérkezett szavazatok alapján, a kiadó szigorú ellenőrzésével ítélik oda a több mint negyven kategória legjobbjainak járó oklevelet.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk