hirdetés
hirdetés

Elbontják az Aranybika szálló egykori bővítését

Elbontják a debreceni Aranybika szálló 1970-es években épült bővítését. Az egykori szálloda tavaly került az MCC tulajdonába, amin a most kiírt közbeszerzés értelmében felújítást és bővítést hajtanak végre - írja az Építészfórum.hu.cikke alapján a Portfolio.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Az épület felújítása keretében elbontják a debreceni Aranybika szálló 1976-ban épült bővítését. A kiírás szerint a leendő új épületnek illeszkednie kell majd a debreceni belváros történeti környezetéhez. A Mathias Corvinus Collegium tavaly májusban vette meg a debreceni Aranybika szálló együttesét, hogy az oktatási intézmény ebben alakítsa ki debreceni központját.

 

Ahogy arról korábban már írtunk, a debreceni Aranybika szálló lesz a jövőben a Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozási és oktatási programjainak debreceni központja. Az akkori bejelentés szerint először a szálloda "új szárnyát" alakítják át, addig a régi szállodarészben kezdődik meg a képzés, amely később a felújított részben működik tovább. Ezután újítják fel a régi épületet, amelyet ismét szállodaként működtetnek majd.

(forrás: Portfolio)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk