hirdetés
hirdetés

Élménymúzeum lett a bécsi Sacher Hotelből

Patinás Hotel Sacher a bécsi kávéházkultúrához, a legendás szállodához, annak tulajdonosaihoz és híres vendégeihez kapcsolódó témában június végéig tartó exkluzív kiállítást szervezett.

hirdetés

A pop-up múzeum formában megrendezett „élmény-kiállítás” a szálloda közösségi tereiben és szomszédos helyiségeiben kerül bemutatásra. A relikviák és képzőművészeti tárgyak mellett számos érdekes, híres személyekhez kötődő használati tárgy, valamint hozzájuk kapcsolód történetek is kiállításra, illetve elmesélésre kerülnek.

A szálloda bárjában az érdeklődők egy showbarista prezentálásában megtudhatják az árnyalti különbséget a melange és a hosszú kávé között, illetve ízelítőt kaphatnak a bécsi kávékülönlegességek végtelen választékából. A szálloda az alacsony vendégforgalom miatt több helyiségét szabaddá tudja most tenni, így a szükségből erényt kovácsolva új formában, eddig nem látott oldaláról mutathatják be a Sacher-történetet, a különleges Sacher-életérzést az érdeklődő látogatóknak - írja a GD Consulting.

(forrás: GD Consulting)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai