hirdetés
hirdetés

Ez ma Magyarország legjobb kempingje

A Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu a „Legjobb kemping” díjat nyerte el a magyarországi kempingek közül az ACSI vendégeinek szavazatai alapján - tájékoztatta lapunkat a társaság.

hirdetés

A hollandiai székhelyű kempingspecialista ACSI idén először rendezte meg díjátadó ünnepségét, ahol különböző kategóriákban értékelte Európa kempingjeit, közel 50 000 szavazó véleménye alapján. A megmérettetés az egyik legrangosabb díjnak számít jelenleg a kontinens kempinges világában.
A kempingezők Európa-szerte adhatták le szavazataikat az ACSI weboldalain. Ezek a webhelyek évente 60 millió oldalmegtekintést regisztrálnak, és mintegy 9700 kempingről kínálnak információkat látogatóiknak.
„Az ACSI-díj garancia egy felejthetetlen nyaralásra a nyertes kempingben, hiszen maguk a kempingezők adták le rá a szavazatukat” – magyarázza Ramon Van Reine, az ACSI vezérigazgatója. „Az ACSI weboldalain külön szűrőt állíthatnak be az érdeklődők a díjnyertes kempingekre.– mondta el a vezérigazgató.

A magyarországi kempingek közül a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu nyerte el a díjat a „Legjobb Kemping” kategóriában. A rangos elismerés hatalmas büszkeség a kempinget üzemeltető társaság számára. Magyarország legnagyobb tapasztalattal rendelkező kempingüzemeltetője a jövőben is minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy Európa kempingezői és a kempinges szakma még sokáig ezen a véleményen maradjon.

A kemping legfőbb küldőpiacai Csehország, Dánia, Hollandia, Lengyelország és Németorzság. A Balatontourist szakemberei bíznak abban, hogy a díjnak köszönhetően még többen választják majd a kempinget a Magyarországra érkező külföldi vendégek közül, és örömükre szolgál, hogy a Balaton régiót, mint kempinges desztinációt, a Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu sikerei népszerűsíthetik a kontinensen.

A nyertesek listája itt található: https://www.eurocampings.hu/awards/winner/

Az ACSI-ról
Az ACSI ismert a kempingezők körében Európa-szerte. Az ACSI már több mint 55 éve gyártja a jól ismert zöld kempingkalauzokat, amelyek számos kempingező sátrában, lakókocsijában vagy mobilházában állandó felszerelést jelentenek. Ez a kempingkatalógus mindig a legfrissebb információkat tartalmazza körülbelül 10 000 kempingről Európa-szerte. Ezt az információt évente egy 300 fős ellenőrből álló csoport ellenőrzi. Az ACSI a kempingkalauzok mellett népszerű kedvezménykártyát kínál a kempingezőknek, különféle weboldalakat és alkalmazásokat üzemeltet, valamint magazint is kiad.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk