hirdetés
hirdetés

Ezek a szállodák most is nyitva tartanak Ausztriában

A december közepéig tartó zárlatról rendelkező jogszabály alól kivételt képeznek az üzleti céllal utazók elszállásolását biztosító hotelek.

hirdetés

Mint ismert, Ausztriában november 22-től szövetségi szinten kijárási korlátozás, országos zárlat (lockdown) van  érvényben, így a szálláshelyek és vendéglátó egységek is zárva tartanak - írja a GD Consulting. A jogszabály azonban az üzleti célú, s egyéb „szükséghelyzetből adódó” elszállásolást engedélyez. Az e célra nyitva tartó szálláshelyek listája elérhető, s tartományi bontás lekérdezhető az openhotels webes alkalmazásból ITT.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk