Fontos-e a kifogástalan vendég Wi-Fi egy szállodában, étteremben?

Vannak kérdések, amelyekre egyértelműek a válaszok. „Legyen ágy, legyen zuhany és legyen Wi-Fi” – fogalmazott Flesch Tamás, a Continental Group vezetője, az MSZÉSZ elnöke egy 2019-es konferencián. A megfogalmazásból is egyértelműen kiderül, hogy a szálláshelyek, vendéglátóhelyek megítélésénél, a vendégelégedettségi szempontok között kiemelkedő jelentőségű az internetkapcsolat minősége. (X)

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

De mitől lesz kifogástalan a Wi-Fi?

A legolcsóbb vendég a visszatérő vendég. Mi teszi őt elégedetté? Ha a szállodai Wi-Fi nemcsak hogy az otthoni nettel versenyez, hanem akár jobb is annál. Ezért sajnos a Wi-Fi-re is igaz az, ami a matracokra: adott időközönként cserére szorul. A kérdés, hogyan válhat költségből beruházássá a Wi-Fi fejlesztés.

A szállodai Wi-Fi szolgáltatás ma már nem elégíthető ki egy recepcióra kihelyezett routerrel. Olyan nagy igénybevételű rendszerek szükségesek, melyek hibamentesen, az adatbiztonságot is szem előtt tartva működnek, és egyszerre szolgálják a vendégek kényelmét, valamint a szálloda értékesítési céljait.

Mit kell tudnia egy szállodai Wi-Fi rendszernek?

Először is tökéletes Wi-Fi élményt kell biztosítania a vendégnek – kikapcsolódni jött, nem bosszankodni. Mi kell ehhez:

  • A vendég egyetlen, egységes Wi-Fi hálózatot használhasson a szálloda, étterem teljes területén, amihez egyetlen, a recepción kapott jelszóval (vagy akár Facebook becsekkolással) férhet hozzá.
  • Minden vendégnek jusson a vendéglátóhely, szálláshely előfizetéséből – egyetlen vendég ne használhassa el a teljes kapacitást.
  • Ha a vendégnek problémája van az internetkapcsolatával, kapjon szakértő segítséget – akár távolról, a rendszer üzemeltetőjétől.

    A TP-Link Omada Panzó, Étterem és Szállodai Wi-Fi megoldásai pontosan ezeket az előnyöket biztosítják. Sőt, még ennél is többet:
  • Az adatbiztonsági törvénnyel összhangban biztosítják a vendégforgalom nyomon követhetőségét, az esetleges jogsértések visszakereshetőségét.

  • Marketing eszközöket kínálnak a Wi-Fi hálózatra csatlakozó vendég készülékek irányába.

  • A vendéghálózat mellett belső Wi-Fi hálózatot is biztosítanak a kollégáknak.

Bonyolult és költséges rendszer? Ez ide sok lesz.

Attól eltekintve, hogy egyetlen adatvédelmi bírság költsége jelentősebb lehet, mint egy védelmet kínáló Omada rendszer ára, a beszerzést számos tényező segítheti.

A TP-Link Omada rendszer szabadon bővíthető akár egyetlen eszköztől több száz készülékig – licencdíjak nélkül. Minden telepített rendszerre 5 év garancia érvényes, ráadásul számos pályázati forrás – így a magánszálláshelyek fejlesztését segítő Kisfaludy pályázat – elszámolható költségei között is szerepel a Wi-Fi fejlesztés.

Segíthetünk?

Kérje ingyenes felmérésünket, melynek során felmérjük a szálloda, étterem jelenlegi Wi-Fi lefedettségét, majd javaslatot teszünk egy jobb rendszer kiépítésére. Amennyiben mellettünk dönt, kedvező finanszírozással vagy a meglévő rendszer beszámításával is segítjük beruházását.

Éljen a Turizmus Online olvasóinak szóló extra 15%-os kedvezménnyel!

Weboldalunkon még többet megtudhat a TP-Link Omada Panzió Wi-Fi és TP-Link Omada Étterem Wi-Fi szolgáltatásainkról, és a kedvezményes kupont is megtalálja!

Íme a tökéletes Wi-Fi – iskoláknak, hoteleknek és vállalkozásoknak!

{youtube|id=a97VxjWRmhg}


Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.
Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák

Különleges túraútvonalon láthatóak a Kékvándor fotográfiák 

Túraútvonal-szerű kiállításon tekinthetők meg Burger Barna az Országos Kéktúrán készült fotográfiái a Természettudományi Múzeumban
Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez

Sok munkavállaló ragaszkodik az otthoni munkavégzéshez 

A nagyobb rugalmasságra már a pandémia idején is volt igény.
Kertek a turizmusban,  turizmus a kertekben

Kertek a turizmusban, turizmus a kertekben 

Kétnapos, "Kertörökség a turizmusban" címmel konferencia vette kezdetét szerdán, a Petőfi Irodalmi Múzeumban.
Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat

Szezonnyitó kedvezmények várják hétvégén a bringásokat 

Több mint 80 kerékpárosbarát szolgáltató készül akcióval hétvégén a Föld napjára. 
Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került

Az Év Tájházvezetője díj Újbarokra került 

Az Év Tájházvezetője elismerést és a Tájházak és Szabadtéri Múzeumok Szövetsége életműdíjat adták át Szentendrén, a Skanzenben.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.