hirdetés
hirdetés

Helycsere a szállodaszövetség keleti régiójában

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége régióülés-sorozatának következő állomása a Mercure Debrecen szálloda volt, ahol a keleti régió tagjai üléseztek.

hirdetés

A régióülésen több mint 70 szállodai képviselő és társult tag vett részt. A régiós szállodák beszámoltak a nyári hónapok teljesítményéről, az idei és jövő évi kilátásokról, nehézségekről, majd a Szallas.hu prezentációja után a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese, Bődi Ivett tartott előadást a résztvevőknek.

A keleti régió megválasztotta Gönczi Zsuzsannát, eddigi régióvezető-helyettest (Auguszta Hotel) régióvezetőnek, Kovács Tamást, (Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hunguest Hotel Apollo, Hunguest Hotel Béke) aki pedig ezidáig a régióvezetői feladatköröket töltötte be az egyik régióvezető-helyettesnek. Nótin Zsolt (Tisza Balneum Hotel****)  újrázik majd a másik régióvezető-helyettesi poszton. Az említett tisztségeket január 1-től töltik be a szakemberek.

Balról jobbra: Kovács Tamás, Gönczi Zsuzsanna, Nótin Zsolt
Balról jobbra: Kovács Tamás, Gönczi Zsuzsanna, Nótin Zsolt

A keleti régió elnökjelöltje Flesch Tamás, a két alelnökjelölt pedig Juszkó Anita és Kovács Balázs.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk