hirdetés
hirdetés

Így segíti munkavállalóit a Hunguest

Júliusban és augusztusban négy szállodájában szervez nyári táborokat munkavállalói gyermekeinek a Hunguest Hotels.  A szállodalánc így próbál segíteni az alkalmazásában álló olyan kisgyermekes szülőknek, akik nehezen tudják megoldani a gyermekfelügyeletet az óvodai és általános iskolai nyári szünet idején - tudtuk meg a szállodavállalattól.

hirdetés

A Hunguest Hotels dolgozóinak gyermekei térítésmentesen vehetik igénybe a szállodákban megszervezett nyári táborokat, napi négyszeri étkezést biztosítanak számukra, illetve dedikáltan nekik szóló programokon vehetnek részt. Kézműves foglalkozások, különböző animációk várják a szállodák legkisebb vendégeit, továbbá bepillantást nyerhetnek a szállodai élet mindennapjaiba, megismerhetik azokat a területeket, munkaköröket, ahol szüleik dolgoznak nap mint nap.

A Hunguest Hotels által szervezett nyári táborokban szakképzett óvodapedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel, a foglalkozások elindítását pedig hosszas előkészítés és az engedélyek beszerzése előzte meg.

Az előzetes igényfelmérés követően a gyulai Hunguest Hotel Erkel, a zalakarosi Hunguest Hotel Freya, a nyíregyházi Hunguest Hotel Sóstó és az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference ad helyet a kollégák gyermekeinek szervezett táboroknak.

Fotó: 123rf
Fotó: 123rf


„Minőségi vendégélmény nem létezik elhivatott, szakképzett munkavállalók nélkül, a Hunguest Hotels a koronavírus-járvány okozta féléves üzemszünet idején is közel ezer főnek biztosított megélhetést, így nem volt kérdés, hogy nyári gyermekfelügyelettel segítjük azokat a kollégákat, akik egyébként ezt csak nehezen tudták volna megoldani. A szállodákban szervezett nyári táborok egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra is, hogy a gyermekek megismerjék szüleik munkájának pillanatait. - mondta el Szalai-Dömötör Réka, a Hunguest Hotels HR igazgatója.

A Hunguest Hotels közel féléves üzemszünetet követően, 2021. május 7-én nyitotta meg 10 magyarországi szállodáját, az 5,5 millió beoltott elérését követően pedig már védettségi igazolvány nélkül fogadhatja pihenni vágyó vendégeit a szállodalánc. 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk