hirdetés
hirdetés

Ismét nevez a rangos nemzetközi versenyre a turai Botanique

A tavalyi évi sikerek után 2022-ben a BOTANIQ Turai Kastély ismét versenybe száll az International Travel Awards-on, amelyen tavaly a „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021” díját nyerte meg. A 2020-ban nyílt kastélyszálló ezúttal Magyarország legjobb 5 csillagos szállodája kategóriában méretteti meg magát - tájékoztatta lapunkat a társaság.

hirdetés

A legszebb magyar hotelekkel száll versenybe a BOTANIQ Turai Kastély az International Travel Awards 2022 nemzetközi turisztikai versenyen. A tavalyi év során elért sikerekre alapozva a kastélyszálló a legjobb 5 csillagos szálloda kategóriában indul a legjobbnak járó díjért, amelyről nem csak a zsűri, de a közönség is szavazhat a június 25-ig tartó, nyílt megmérettetésen.

A KSA Tourism Marketing szervezet által megrendezett nemzetközi versenyen több mint ötven ország szállodái és vendéglátó egységei indulnak minden évben. A közönség szavazatai alapján legjobbnak ítélt szállodák kerülhetnek a döntősök közé, míg a verseny utolsó szakaszában a szakmai zsűri dönt a nyertesekről.
„A tavalyi sikerek hatalmas büszkeséggel töltenek el nem csak engem, de a kollégáimat is. A BOTANIQ Turai Kastély személyzetének kemény és kitartó munkája meghozta a gyümölcsét alig egy évvel a nyitás után, azóta pedig csak egyre magasabb színvonalon tudjuk folytatni működésünket. Emiatt indultunk idén is a versenyen, melyen a vendégeink a szavazáson keresztül elmondhatják véleményüket, ez pedig közvetlen visszajelzést jelent számunkra” – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group hotel divíziójának vezetője.

A Budapesttől mindössze 50 kilométerre található BOTANIQ Turai Kastély egy teljeskörű külső és belső rekonstrukciót követően 2020 nyarán nyitotta meg kapuit az érdeklődő közönség előtt, és hamar az utazók egyik kedvenc desztinációjává vált. A közel harminc hónapig tartó felújítás után új funkciókkal is bővült kastély 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő zöld parkkal, 470 négyzetméteres terasszal és hangulatos, külső és belső medencével rendelkező wellness részleggel várja most is vendégeit.

A házat a szakmai zsűri kiválasztotta az első kör legjobbjai közé, június 25-ig pedig nyitott a lehetőség, hogy az utazóközönség is letegye a voksát a hotel mellett az alábbi linken: https://internationaltravelawards.org/app/vote?nid=TzA3SVF1UXpZdXAxZXlRUmxzWkJGdz09

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk