hirdetés
hirdetés

Lehet, hogy Öné az Év technológiai újítása?

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Társult tagjai részére idén immár negyedik alkalommal hirdeti meg az „Év Technológiai Újítása" pályázatot - tájékoztatta lapunkat az MSZÉSZ.

hirdetés

A pályázaton kizárólag az MSZÉSZ társult tagjai vehetnek részt olyan innovatív termékekkel, szolgáltatásokkal, melyek a szálloda, illetve vendéglátás területén hasznosíthatók, s elősegítik a termelékenység növelését, az üzemeltetési költségek csökkentését, s amelyek 2020. szeptember 1. után lettek bevezetve a magyarországi piacra.

A zsűri a 3 legjobbat választja ki, akik a 2022. novemberi MSZÉSZ közgyűlésen 5 perces prezentáció keretében bemutatják terméküket. A Közgyűlés rendes tagjai titkos szavazással döntenek az első helyezettről, az „Év Technológiai Újítása" pályázat nyerteséről.

A pályázat beadási határideje: 2022. szeptember 19.

A pályázat megtalálható az MSZÉSZ honlapján: https://www.hah.hu/palyazatok/az-ev-technologiai-ujitasa-termek-innovacios-dij/az-ev-technologiai-ujitasa-termek-innovacios-dij-2022/

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés