hirdetés
hirdetés

Magyarország legjobb 5 csillagos szállodája címet kapta

A tavalyi sikerek után, idén ismét díjat nyert a BOTANIQ Turai Kastély az International Travel Awards versenyén. A nemzetközi megmérettetésen a kastély idén Magyarország legjobb 5 csillagos szállodájának díját nyerte el, ezzel bővítve nemzetközi és hazai elismerésének listáját - tájékoztatta lapunkat a BDPST Group.

hirdetés

A BOTANIQ Turai Kastély, tavalyi sikerei után, idén ismét versenybe szállt az International Travel Awards nemzetközi turisztikai versenyén. A tavaly a „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021” címet elnyerő szálloda idén Magyarország legjobb 5 csillagos szállodájának címéért indult, amelyet a közönség és a zsűri szavazatainak hála sikeresen el is nyert.

A KSA Tourism Marketing szervezet által megrendezett nemzetközi versenyen több mint száz ország szállodái és vendéglátó egységei indultak idén is.  A többkörös kiválasztási folyamat után, a vendégek, illetve a szakmai zsűri szavazatai döntöttek abban, hogy az egyes kategóriák élére melyik induló kerüljön győztesként. A BOTANIQ Turai Kastély 2022-ben is csatlakozhatott a győztesek köréhez, így gazdagítva elismeréseinek listáját.„Az újabb elnyert díj megmutatja, hogy mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten jól teljesítünk, hiszen a vendégeink mellett a szakmai zsűri véleménye is megmutatkozik a döntésben. Folyamatos fejlesztéseinkkel és frissülő szolgáltatásainkkal igyekszünk a jövőben is eleget tenni annak, amit ez a díj magával hordoz és továbbra is az ország kiemelkedő desztinációjaként működni.” – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group hotel divíziójának vezetője.

Az International Travel Awards verseny értékelési folyamata összetett és számos szempontot figyelembe vesz. Keretein belül egy szakmai zsűri, meghatározott szempontrendszer alapján vizsgálja meg az egyes indulókat, nagy hangsúlyt helyezve a szálloda szolgáltatásaira, kialakítására, illetve arra is, hogy a személyzet hogyan viszonyul a vendégekhez. Emellett a wellness és spa szolgáltatások és a gasztronómiai kínálat, a hotelek éttermei is külön értékelési pontot képeznek mind minőségükkel, mind pedig a szolgáltatásuk színvonalával.

A nemzetközi szakértelem hozzájárul ahhoz, hogy az egyes kategóriák nyertesei ne csak országos, de nemzetközi színvonalon is kiemelkedő szállodák legyenek.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk