hirdetés
hirdetés

Négycsillagos szálloda épülhet a Hungária körúton

A Hungaria Hotel a Thököly úti kereszteződésben álló bíróság közelében épülhet meg, már a módosított tervek is megkapták az engedélyt.

hirdetés

A S.A.M.O. építésziroda tervei alapján, a Premiot befektetési csoporthoz tartozó Europa Investment Property beruházásában épülhet meg a Hungária körút 113-115 alatti háromezer négyzetméteres telken egy négycsillagos szállodakomplexum - írja az Építészfórum.

A Hungaria Hotel látványtervei. Forrás: S.A.M.O. építésziroda
A Hungaria Hotel látványtervei. Forrás: S.A.M.O. építésziroda


Ahogy a Premiot oldalán olvasható a projektről, a koncepció alapján a szálloda 24 ezer négyzetméter alapterülettel öt földalatti és hat felszín feletti szintre oszlik. 303 szoba, VIP lakosztályok lesznek benne, valamint kialakítanak két konferenciatermet és egyéb kereskedelmi tereket is. A cégcsoport 2020 júliusában kapott építési engedélyt a beruházásra, 2022 januárjában módosított terveket nyújtottak be, amelyek áprilisban ugyancsak engedélyt kaptak az ÉTDR-be feltöltött adatok szerint.

 Az elképzelések szerint a komplexumot egy vezető nemzetközi szállodalánc üzemeltetheti majd.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk