hirdetés
hirdetés

Ő lesz az F&B igazgató a Matild Palotában

Wolfgang Puck Michelin-csillagos séf a Matild Palotában nyitja meg első európai Spago éttermét, vezetésével születik újjá a Belváros történelmi kávéháza, és nyitja meg kapuit egy különleges tetőtéri bár is az ikonikus épületben. Budapest új gasztronómiai központjának csapatát olyan nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják, mint a most bejelentett Theofilos Lakkas F&B igazgató.

hirdetés

Theofilos Lakkas F&B igazgató fő feladata Wolfgang Puck élvonalbeli gasztronómiai koncepciójának felügyelete, valamint a Spago étterem, a Matild Café & Cabaret és a The Duchess rooftop bár kimagasló színvonalú üzemeltetése. A szakember a szállodaipar és az F&B szolgáltatások területén szerzett nemzetközi stratégiai tapasztalatával nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Matild Palota - a különleges gasztronómiai kínálatnak és a magas színvonalú kiszolgálásnak köszönhetően - vonzó választás legyen a helyi vendégek és a nemzetközi utazók számára is.

 

Theofilos a szállodaiparban, az éttermi szolgáltatások területén szerzett közel 20 éves stratégiai tervezési, fejlesztési, vezetési és szervezési tapasztalatát többek között olyan nemzetközileg elismert szállodákban kamatoztatta, mint a Marriott International, Inc. szállodalánchoz tartozó ciprusi Parklane, a Luxury Collection Hotel vagy a Kajmán-szigeteken található The Ritz-Carlton, Grand Cayman. A görög szakember a nemzetközi szállodaipar elismert szakértője, aki a The Luxury Collection márkáról is kiterjedt ismeretekkel rendelkezik. Theofilos a svájci Centre International de Glion gazdálkodástudományi képzésének Vendéglátás Menedzsment szakán végzett, majd ugyanitt szerzett Vendéglátás Adminisztráció egyetemi diplomát is. A nemzetközileg elismert WSET bortanfolyam 2. szintű szakértői minősítésével rendelkezik, görög anyanyelvű és folyékonyan beszél angolul - tájékoztatta lapunkat a szálloda kommunikációjával megbízott ügynökség.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk