hirdetés
hirdetés

Több turisztikai beruházását is értékesítette az Appeninn

Tokaji és szántódi turisztikai ingatlanfejlesztésekből is kiszállt a tőzsdei társaság. 

hirdetés

Eladja a Dreamland Holding Zrt. alaptőkéjének 75 százalékát megtestesítő részvénycsomagját az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. - vette észre a Forbes.hu a BÉT honlapján megjelent rendkívüli tájékoztatást. A vevő a Dreamland Investment Holding Kft., melynek tulajdonosa a Central European Opportunity II. Magántőkealap, valamint a Szepard Kft. Utóbbi annak a Szepesi Richárdnak az érdekeltsége, akitől két évvel korábban megvette az üzletrészeket a Forbes becslése alapján a 189,2 milliárd forintos becsült vagyonával a 10. leggazdagabb magyarnak számító Jellinek Dávid érdekeltségébe tartozó Appeninn.

A tranzakció eredményeképp a Dreamland Investment Holding Kft. érdekeltségi körébe került a Deamland Holding Zrt. által 100 százalékban tulajdonolt DLHG Invest Zrt., valamint a DLHG Invest Zrt. 100 százalékos tulajdonában álló
- Tokaj Csurgó Völgy Ingatlanfejlesztő Kft., ami 3,4 milliárd forint támogatást nyert el a 100 szobás ötcsillagos Minaro Hotel megépítésére, 
- a Szántód BalaLand Family Ingatlanfejlesztő Kft., amely a Balaland Family Hotel és a Balaland Familypark tulajdonosa
- a rekonstrukcióra támogatást is elnyert Visegrád Lepence Völgy Strandfürdő Kft. 
- a Tokaj Kelep Zrt.
- az SZRH Szántód Rév Hotel Ingatlanfejlesztő Kft., valamint a
- TATK Tokaj Aktív Turisztikai Központ Kft., amely egy egy főzőstúdiót és gasztroudvart is magában foglaló turisztikai központ. 

A szántódi Balaland és a Minaro hotelépítési beruházás összértéke 78 millió euró, azaz közel 31 milliárd forint.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk