hirdetés
hirdetés

További támogatás az Appeninn szálláshely-fejlesztésére

Csaknem 765 millió forint további támogatást kap a "Balatonfüredi Vitorlás Központ szálláshelyfejlesztés" elnevezésű projekt megvalósításához az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. közvetlen többségi tulajdonában álló Solum-Invest Kft. - tette közzé a tőzsdei társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden.

hirdetés

A Solum-Invest és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közötti támogatási szerződés ezzel kapcsolatos módosítását kedden írták alá. Az Appeninn még 2020 júniusában közölte, hogy leányvállalatát, a balatonfüredi Solum-Invest Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Kft.-t 5,1 milliárd forint támogatásban részesíti a Kisfaludy2030 Nonprofit Zrt., a támogatási döntést a Kisfaludy szálláshelyfejlesztési konstrukció keretében hozták meg.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk