hirdetés
hirdetés

Új szárnnyal bővül a Hotel Visegrád

A projekt forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás. A négycsillagos Hotel Visegrád, a sikeres pályázat alapján megítélt 300 millió forint hazai támogatás segítségével, új szállodai szárnnyal bővül - tájékoztatta szerkesztőségünket a hotel.

hirdetés

A „PM_SZALLODA_2020”kódszámú, „Szállodák fejlesztése Pest megye területén” című felhívás keretein belül megvalósuló, a tervek szerint 2024. májusban befejeződő projekt helyszíne a legkedveltebb magyarországi turisztikai desztinációk közé tartozó Visegrád. A  projektgazda  1983 óta  üzemelteti  a  tulajdonában  lévő  Sirály  Éttermet, és saját beruházás eredményeképpen 2001 óta  a  Hotel  Visegrádot.

A  projekt  keretében  a jelenleg  73  szobával  működő szállodában 21 új, részlegesen akadálymentesített szoba kerül kialakításra. A szobaszámot bővítő fejlesztés mellett a szálloda jelenlegi, a négycsillagos szállodai szintet is meghaladó szolgáltatási körének bővítését is tervezi. Egyfelől  az  üzleti  turizmus  igényeit  kielégítő  újabb  kettő,  összenyitható  konferenciaterem kialakításával, másrészről a szállodai wellness szolgáltatások színvonalának emelésével és bővítésével, egy egész évben üzemelő, különálló, gyermekek részére kialakított wellness részleg megépítésével.

A projekt hozzájárul Pest megye természeti, épített és kulturális örökségéből származó turisztikai elérhetőségének és kihasználtságának javulásához, igazodva a növekvő kereslethez, szem előtt tartva  a fenntarthatósági  szempontokat. Amellett, hogy lehetőséget teremt arra, hogy a helyi attrakciókat igénybe vevők száma növekedhessen, közvetlenül járul hozzá a helyi foglalkoztatás bővítéséhez.

A projekt főbb adatai:

− Cím: A HOTEL VISEGRÁD**** KAPACITÁSBŐVÍTÉSE

− A támogatott tevékenység megkezdésének és befejezésének időpontja: 2021.11.12. – 2024.05.15.

− Támogatás összege: 300,00 millió Ft

− Támogató: Pénzügyminisztérium

− A megvalósítás helyszíne: Visegrád

− A kivitelezést végző cég: Herr János egyéni vállalkozó

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk