hirdetés
hirdetés

Újra kinyit a Novotel Budapest Centrum

Felújítását követően július közepén újra kinyit a négycsillagos Novotel Budapest Centrum, erről írt alá franchise-megállapodást az Accor csoport és a Mogotel Hotel Group.

hirdetés

A 227 szobás szálloda két év után nyit újra. Az MTI érdeklődésére közölték: a szálloda később felveszi a Movenpick márkanevet, a tervek szerint Movenpick Palace Hotel Budapest néven működik tovább 2025 májusától. A projektet a Mogotel Hotel Group leányvállalata, a Mogotel Development Holding valósítja meg, a lett állami tulajdonú ALTUM fejlesztési pénzügyi intézmény támogatásával. A Mogotel Hotel Group terve, hogy Közép-Európában 10 közép- és felső-középkategóriás ingatlannal bővüljön. A teljes beruházás költsége a következő 3 évben, az újramárkázással együtt több mint 4 millió euró lesz - közölték az MTI-vel. Eddig egyelőre kisebb javításokat végeztek el. Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója a közleményben hangsúlyozta: a Novotel Budapest Centrum újranyitásával erősítik vezető vendéglátóipari pozíciójukat Budapesten és Közép-Kelet-Európában.

Fotó: Novotel Budapest Centrum Facebook oldala
Fotó: Novotel Budapest Centrum Facebook oldala

Hozzátette: Budapest Közép-Európa egyik vezető pénzügyi és kulturális központja, Magyarország egyre népszerűbb turisztikai célpont, ezért a szabadidős és az üzleti célú utazók részéről is nagy keresletre számítanak. Az Accor a világ egyik vezető szállodaipari csoportja, több mint 5200 ingatlannal és 10 ezer vendéglátóhellyel a világ 110 országában. A csoport több mint 40 luxus-, prémium-, középkategóriás és economy hotelmárkát, szórakoztató egységeket, éjszakai szórakozóhelyeket, éttermeket, bárokat, magánrezidenciákat, megosztott szálláshelyeket, concierge-szolgáltatásokat, közösségi munkahelyeket működtet. Az Accor világszerte mintegy 230 ezer munkatársat foglalkoztat. A Mogotel Ltd. a balti államok vezető szállodaüzemeltetője, amely 2002 óta tevékenykedik a vendéglátás és a turizmus területén. Jelenleg összesen több mint 2350 szobával 17 szállodát üzemeltet hat európai országban - Lettországban, Észtországban, Németországban, Lengyelországban, Bulgáriában és Ukrajnában. A vállalat fejlesztési tervei között szerepel szállodák megnyitása közép-európai országokban, többek között Magyarországon, Csehországban, Ausztriában.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk