hirdetés
hirdetés

Üvegaljú, egyedülálló panorámamedence Zalakaroson

Nemzetközi szinten is hiánycikknek számító újdonság került fel a wellness térképére országunk zalai szegletében 2022 nyarán.

hirdetés

Zala-megye közismert fürdővárosának közepén; Zalakaroson, a MenDan Magic Spa&Wellness Hotel****superior szálloda tetején, öt emeletnyi magasságban megépült a SkyPool, a 2/3 részben üvegaljú és –falú élménymedence, ami kuriózumnak számít itthon és nemzetközi szinten is, és amivel a szálloda tulajdonosainak egy nagyon régóta dédelgetett álma valósult meg - tájékoztatta lapunkat a szálloda.

SkyPool a fókuszban

A MenDan tetején kialakított SkyLand wellness birodalom központi eleme lett a 6x26 méteres, pezsgőelemekkel és speciális, vizuális effektekkel ellátott medence, de a kiegészítő szolgáltatások is magukért beszélnek. A 80 fős, dézsa formájú szauna, a hozzá tartozó 18+ relax tér és merülő medence, a részben üvegaljú, közel 750 négyzetméteres, pálmafákkal körülölelt napozóterasz, valamint a saját melegkonyhával rendelkező Sky bár street food fogásai, frissítői igazán exkluzív környezetet teremtenek az emlékezetes pihenéshez.

Ötlettől a megvalósításig

Hogy honnan az ötlet? A szálloda szeretett volna saját szabadtéri medencét, de azt az adottságai nem igazán tették lehetővé. Így, mivel a földön nem lehetett, hát maradt az ég. Jött egy álom, aztán a tervek, majd a megvalósítás, 2022 nyarára pedig a várva várt tesztcsobbanás. Azóta eltelt egy fél év tele adrenalin kalanddal, mosollyal, vicces és izgalmas vendégélményekkel, a 2023-nak pedig már hivatalosan is hatalmas lendülettel, valamint egy „világra szóló” megnyitó parti tervével vág neki a Klasszis TopDesign 2022 verseny vidéki Spa-Wellness-Hotel kategóriájának közönségíjasa; a varázslatok szállodája. Szóval, Zalakaroson és a MenDan-ban továbbra sincs megállás.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk