hirdetés

82 nevezés érkezett az első Gastro Design versenyre

Gastro Design néven szervezett versenyt a Turizmus Trend/Vendég & Hotel, melyre minden várakozást felülmúló számú pályázat érkezett.

hirdetés

A Gastro Design verseny keretében a legszebb éttermeket, bárokat, a legjobb kreatív megoldásokat kerestük.

Az eredeti jelentkezési határidő augusztus 8-án járt le, de a hosszabbítás után még volt két hét a nevezések leadására.

A versenyre összesen 82-en pályáztak, a legnagyobb megmérettetés egyértelműen a VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – ZÁRT TÉR kategóriában lesz, ide 31 nevezés érkezett. A második legnépszerűbb a VENDÉGLÁTÓIPARI BERENDEZÉS ÉS BELSŐÉPÍTÉSZET – NYITOTT TÉR kategória volt, erre 14-en pályáztak.

A nevezések legnagyobb arányban vendéglátóhelyektől érkeztek, de néhány belsőépítészeti stúdió is pályázott a versenyen.

A zsűrizésre szeptember közepén kerül sor, a díjátadó pedig várhatóan szeptember végén lesz.

Zsűritagok:

Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató

Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető

László Árpád, Robinson Étterem, tulajdonos

Meződi Alice, Remíz Étterem, tuladonos

Mészáros Marianna, Danubius Hotels Nyrt., hirdetési és pr-menedzser

Pyka Zsolt, Városi Tájkép Csoport, forma- és tájépítő iparművész

Ráday Dávid, Hello Woods

Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő

Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk