hirdetés
hirdetés

Charterjáratok indulnak Pécsről és Debrecenből is

Egyiptomi Neckermann-bemutató

170 magyar és több mint 300 lengyel utazási irodai partner részvételével Sharm el-Sheikhben mutatta be 2011. nyári katalógusait a Neckermann. A program során a tanuláson túl a szórakozásra is jutott idő.

hirdetés

Elhangzott, hogy nemcsak a magyar nyelven megjelenő programokat árusítják, hanem az osztrák és a német Neckermann-, továbbá az angol székhelyű Thomas Cook-ajánlatokat is.

A Mediterrán utazások repülővel című katalógus 280 szálláshelyet ajánl 10 országban, 20 úti célba. A Neckermann különleges figyelmet fordít mind a gyerekkel utazó családokra, mind az idősekre és az egyedül utazókra. A repülőjáratok mind budapesti indulásúak, de Korfura és Bulgáriába (Burgasz) Pécsről is, a Török Riviérára és Bulgáriába (Burgasz) Debrecenből is lehet indulni. Ráadásul akár 3, 4, 10, 11, 21, 28 éjszakás tartózkodást is lehet választani.

A Neckermann „Prémium-osztály” szolgáltatásával a charterrepülőgépeken is különleges bánásmódban részesülhet az utas felár ellenében. A hagyományos mediterrán úti célok mellett újdonság Horvátország repülővel (Split) és Tunéziában Djerba szigete. A Kanári-szigetek továbbra is kiemelt kínálattal, 27 szállodával szerepel az ajánlatok között. A Neckermann-nál külön katalógusban jelennek meg a legmagasabb színvonalú, azaz a de luxe szálláshelyek ajánlatai: 81 szálláshely 9 országban, 19 úti célba.

Klubszállodák néven külön katalógusban a Neckermann olyan ajánlatokat is kínál, amelyekben a Neckermanó Klub ingyenes, magyar nyelvű programokat biztosít gyerekek számára. 2011-ben Horvátországban két ilyen klubszálloda is lesz, Bulgáriában pedig egy.

Egyéni utakból is óriási választékot kínál a Neckermann. A közúton megközelíthető, hagyományos, mediterrán úti célok esetében összesen 450 szálláshely ajánlatából lehet választani, 8 országban, 24 úti célba. A szállodák között 154 újat találunk a katalógusban.

A Neckermann Magyarország legnagyobb utazási irodája, 24 saját irodával és csaknem 400 partnerirodával. Utasainak száma megközelíti évente a 100 000-et. A tanulmányút megszervezésében az Egyiptomi Turisztikai Hivatal bécsi képviselete nyújtott segítséget az irodának.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk