hirdetés
hirdetés

Anubis iroda nyílt Egyiptomban

Az Anubis Travel Hungary tulajdonosa, Ahmed Bahgat az idei évben, az egyiptomi forradalmat követően nyitotta meg egyiptomi irodáját, az Anubis World Wide Travelt (AWT).

hirdetés

A nyitást az egyre növekvő forgalom, valamint a partnerek és az utasok minél színvonalasabb kiszolgálása indokolta, árulta el lapunknak a tulajdonos. A kinti iroda 100 százalékban egyiptomi tőkéből valósult meg és az egyiptomi turisztikai minisztériumtól kapott engedélye szerint ki- és beutaztatást egyaránt végezhet. Az első csoportok Kanadából és Amerikából érkeztek, de mostantól magyar ügyfelekkel is foglalkozik az iroda, mondta el Ahmed Bahgat. Az Anubis World Wide Travel üzletpolitikája az itthoni Anubis irodáéhoz hasonlóan a lehető legjobb árakon kínálni jó minőségű szolgáltatást, hogy az utasok gondtalanul élvezhessék a fáraók földjét, a piramisokat, templomokat és a tengert.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk