hirdetés
hirdetés

Az Anubis Travel erősen kezdi a nyári szezont.

Egy jó és erős szezonra számít az Anubis Travel.

hirdetés

A partnerek és az utasok nagy érdeklődésére való tekintettel, valamint annak köszönhetően, hogy a cég a 2011-es nyári szezonra tervezett eredeti kapacitása már a szezon kezdete előtt majdnem teljesen megtelt, az Anubis Travel úgy döntött, hogy megnöveli a kapacitásokat a legtöbb úticéljára (Hurghada, Sharm El Sheikh, Aqaba, Mallorca, Kréta, Rodosz, Bulgária).

A június 12-i hurghadai gépük a charter lánc második járata volt, mely 172 fővel a fedélzetén hagyta el a repülőteret, míg az első járat 1 héttel korábban, június 5-én 160 utast indíthatott el nyaralásuk helyszínére. Ez megmutatja a bizalmat és a nagy érdeklődést az Anubis Travel termékei iránt, melyet a korrekt és jó szolgáltatásaiknak és áraiknak köszönhetnek. Júniusban és a nyár a többi részében az Anubis Travel 2 járatot is (vasárnap és szerda) üzemeltet Hurghadára, melyek már most jó telítettséget mutatnak a legtöbb indulási dátumon.

Jordániába, Aqabába a következő szombaton, június 18-án indítják útjára az első gépet, mely szintén szinte teljesen tele fog elindulni, ami a legjobb napnak és menetrendnek (szombat reggel) is köszönhető és mely indulást mind az utasok, mind a partnerek előnyben részesítenek. Tény, hogy az Anubis Travel-nek van a legnagyobb jordán szállodai választéka és a legjobb árai a magyar piacon, ami nagy választási lehetőséget biztosít az utazni vágyóknak.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk