hirdetés
hirdetés

Cégvezetőváltás a TUI Magyarországnál

Andreas Hamorszky 2011 június 1-i kezdettel átvette a TUI Magyarország cégvezetését - tájékoztatta a Turizmus Online-t a TUI Magyarország.

hirdetés

A budapesti születésű volt élsportoló az érettségi és egy éves amerikai nyelvtanulás után neves osztrák cégeknél mint a Reisebörse, Blaguss Touristik ill. Thomas Cook- Neckermann Reisen szerzett tapasztalatot.

Legutóbb kelet-európai régióvezető volt a Thomas Cook AG alkalmazásában. "Hámorszky úr nagyon nagy tapasztalattal és kifinomult hivatási elkötelezettséggel rendelkezik. Ezeken felül ismeri a magyar piac sajátosságait, valamint kivállóan érti egy nagy konszern belső struktúrájában rejlő lehetőségeket." - nyilatkozta Sena Uzgören, a TUI Austria Holding operatív ügyekért felelős ügyvezető igazgatója.

Gyerő Krisztina, aki 2008 novembere óta irányítja a TUI érdekeltségeit Magyarországon, és az elmúlt időszakban sikeresen végrehajtotta az érintett cégek szerkezeti átalakítását, június végével megválik cégvezetői tisztségétől. Jelenleg az átadás-átvétel folyamata zajlik. Gyerő Krisztina érdeklődésünkre elmondta: június 30-án jár le megbizatása, de szeptember 30-ig még a vezetés rendelkezésére áll. Megtudtuk, ezt követően máshol folytatja, tervei szerint továbbra is a turizmusban.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk