hirdetés
hirdetés

Elstartolt az első Best Reisen charter Debrecenből

Az idei nyári szezont indítva június 19-én felszállt a Best Reisen első debreceni charter gépe, mely a tunéziai Monastirt vette célba a Nouvelair légitársaság járatával

hirdetés

Az elmúlt évekhez képest bővült a Best Reisen szervezésében Debrecenből elérhető desztinációk listája: Tunézia (Monastir) és Törökország (Antalya) mellett a 2012-es nyári szezonban a Vörös-tenger kedvelt üdülőközpontja, Hurghada is elérhető debreceni indulással, ahová az első charter járat június 20-án érkezett a Debreceni Repülőtérről, tájékoztatta lapunkat az utazási iroda.

A charter járatok 8 nap/7 éjszakás turnusokban közlekednek: Monastirba 2012. június 19- szeptember 18. között keddi járatnapokon, Hurghadára június 20- augusztus 22-ig szerdai indulással, míg Antalya-ba június 22- augusztus 24-ig péntekenként közlekedik járat.

Újdonság, hogy a Debrecenből Hurghadába közlekedő charter az Air Arabia légitársaság járata. Az Air Arabia a Közel-Kelet egyik legnagyobb chartereztető légitársasága, mely számos díjat nyert az elmúlt években és 32 ország 65 úti céljára közlekedtet járatokat. A légitársaság kiterjedt flottája A320 Airbus típusú gépekből áll.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk