hirdetés
hirdetés

Pazar partival ünnepelte....

... a 45-et a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége), a Larus Rendezvényközpontban, június 6-án, mintegy 150 fő részvételével.

hirdetés

Nagy az utazási irodák felelőssége, hallhattuk többek közt a MUISZ elnökasszonyától, Molnár Judittól, aki köszöntőjében azt is elmondta egy rövid történeti áttekintés után, hogy a hazai utazási irodás szakma jó időszaknak néz elébe. Igaz, vallotta be az elnökasszony, két fő nehézség az ágazatukat sem kímélte: ez a munkaerőhiány és a digitalizáció bevezetésének ill. fejlesztésének megfelelő szintű megoldása.

Molnár Judit dr. Szalay Bobrovniczky Alexandrával
Molnár Judit dr. Szalay Bobrovniczky Alexandrával

A MUISZ, mint közismert, a hazai utazási irodák legnagyobb szolgáltató érdekvédelmi szervezete, hiszen tagjai a magyar turizmus 80 százalékát, azaz a fő részét biztosítja.

Dr. Szalay Bobrovniczky Alexandra, főpolgármesterhelyettes részvétnyilvánítással kezdte beszédét, hiszen Budapest turizmusát most nagyban beárnyékolja a múlt szerdán történt hajós tragédia, amelynek összes áldozatát még mindig nem találták meg, továbbra is hullámsírban fekszenek.

Közel 150-en foglaltak helyet az elegánsan megterített asztalok körül
Közel 150-en foglaltak helyet az elegánsan megterített asztalok körül

Majd a gyász percei után a főpolgármesterhelyettes asszony hangsúlyozta, a hazai turisztikai szektor fejlődése nem a véletlen műve, hanem nagyban köszönhető a jelen lévő szakmai szervezet tagjainak áldozatos munkájának. A fővárosi szállodakapacitásnövekedés, a 10 millió feletti vendégéjszakaszám - mind ennek ékes bizonyítéka és hozadéka. A jövőről szólva pedig elmondta, 1000 milliárdos fejlesztés lesz a közeljövőben, ezen belül megvalósítják a Lánchíd műemléki felújítását, az M3-as metró teljes átalakítását, annak érdekében, hogy a legfőbb cél sikerrel megvalósuljon: Budapest a minőségi turizmussal legyen egyenlő az európai desztinációk körében.

A hazai be- és kiutas szakma legjobbjai mind a MUISZ tagjai
A hazai be- és kiutas szakma legjobbjai mind a MUISZ tagjai

A hivatalos programot követően volt humor, zene, tánc, nyereményjáték, persze csakis az elegánsan tálalt vacsora után, amelynek egyik éke a születésnapi torta volt, amit a vezetőség és a tagság jóízűen együtt fogyasztott el.

 

 

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk