hirdetés
hirdetés

Szusszanás Sousse-ban

A tanulmányút résztvevői csütörtökön meglátogatták Bourguiba exelnök és családja mauzóleumát, mely méltó emléket állít a mintegy 30 éven át az ország élén irányító államfőnek. 

hirdetés

Az épület és az előtte lévő tér gyönyörű látványt nyújt. Az emlékhely meglátogatása után Sousse medinájában tett látogatást a csapat immár a családtagokra-barátokra gondolva, ahol mindenkinek lehetett találni megfelelő ajándékot e gyönyörű országból. A mintegy kétórás program után pedig irány a Marhaba Palace, ahol egy ebédet követően jött a jól megérdemelt pihenés a szálloda medencéjénél és a tengerparton. Az időjárás csodálatos volt, a tenger vize pedig kristálytiszta. Kellemes felüdülést jelentett megmártózni és a medence bárjából kapott koktélokat szürcsölgetni.

Az utolsó Tunéziában töltött vacsora után egy fény- és hangjátékra volt hivatalos a csapat. A közeli szabadtéri színpadon egy látványos zenés műsor keretein belül mutatta be a nagyérdeműnek a helyi művészekből álló csoport Tunézia történelmét. A mintegy másfél órás műsort követően pedig elindult a társaság, hogy egy közös bulival intsenek búcsút ennek a csodálatos országnak. A péntek délelőtt hazainduló gép study csapata eseménydús és élményekkel teli tanulmányúton van túl.

A Best Reisen pedig ezúton szeretné megköszönni kedves partnereinek a részvételt.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk