hirdetés
hirdetés

Mit kínál a TUI a télre?

Október 4-én a Gerbeaud Cukrászda Átrium termében megtartotta 2012-es téli katalógusbemutatóját a TUI csoport.  

hirdetés

A jó hangulatú rendezvényen Andreas Hamorszky, a TUI magyarországi country menedzsere, a téli katalógusok bemutatása előtt átadta az értékesítési versenyük díjait, melyben jutalmazták a legjobb teljesítményt nyújtott vidéki irodát (Terra Travel - Szombathely), a legjobb budapesti irodát (Amazon Travel - Budapest) és a tavalyhoz képesti legnagyobb növekedést elért irodát (Vaya Travel - Budapest). Hamorszky az elmúlt nyári szezonról kiemelte, hogy egyedül Görögországban történt némi utasszám csökkenés, de minden más desztinációba növekedést mértek és nőtt gépek kihasználtsága is.

Idén télre teljesen új design jellemzi a TUI téli katalógusait. A 22 magazin jellegű katalógus innovatív, utasbarát formában készült el. A szállodaleírások több képpel több emóciót is váltanak ki, nagyobb kedvet keltve a nyaralásra. 100 ország 4500 szállodája szerepel a kínálatban, ezek közül 140 környezetbarát szállás, 44 pedig ún. Eco Resort. 500 körutazás is szerepel a katalógusban. A katalógusinformáción túl a www.tui-katalog.info alatt további fontos információk találhatók: videók, további képek, leírások, új QR-kódos linkekkel is néhány szállodánál. Az IRIS.plus foglalási rendszer 6.5.2 verziójától egy új funkció áll rendelkezésre, a Preisdetails. Ez megkönnyíti az eladó munkáját, azonnal áttekinthető az árképzés anélkül, hogy fixálnánk a foglalást. Ez egyszerre jelent időmegtakarítást, könnyebben érthető kalkulációt illetve professzionálisabb értékesítést – emelte ki Hamorszky.

A Gulet márka esetében úgyszintén új innovatív katalógusdesign és új árképzés érvényesül. Ausztriai indulásokkal a mediterrán térségben 71 légiláncot és 14 célterületet kínál idén télen a Gulet. Úgyszintén ausztriai indulásokkal távoli földrészeken 160 légiláncot és 16 célterületet ajánlanak. Új non-stop üdülőjárat indul például Bécsből Varaderóra a Condorral péntekenként. Punta Canát a Condorral szerdánként kínálják, Maléra az Austriannal lehet elrepülni szerdán és pénteken. Bangkokot az Austrian napi járatára alapozzák, de az Eva Air heti 3 gépén is vannak helyeik. Dubaiba az Emirates heti 13, illetve az Austrian napi járatával lehet elrepülni. A Gulet kínálatában 216 szálloda szerepel, ezek közül 28 új. Új desztináció a Seychelle-szigetek. A 27 körutazás között újdonság a dél-amerikai körút, és vannak olyan utak is, amelyeken a maximális létszám 20 fő.

A Magic Life márka is számos érdekességgel rukkolt elő a téli szezonra 6 országkatalógusában és 3 témakatalógusában. 522 szálloda szerepel a kínálatban, ezek közül 76 új szálláshely. 30 célterületre 231 indulást ajánl a Magic Life a télre. 6 Club került a kínálatba Spanyolországban, Tunéziában, Egyiptomban és Törökországban. Az újdonságok közé tartozik a snorkeling, a Magic-Goldies és a híres emberek testközelből program, de lesz zumba, Magic Cinema, mentális- siker- és nevetés tréning, valamint tánc workshop is. Széles a megtakarítások köre az előfoglalási kedvezményektől a nyugdíjas ajánlatokig, de speciális kedvezményes időpontokat és gyerekárakat is lehet foglalni.

Az osztrák indulások mellett budapesti ráhordó járattal 20 távoli desztináció foglalható a rendszereken keresztül, valamint a teljes német piac – emelte ki végezetül Andreas Hamorszky.

A bemutató után egy meglepetésvendéggel is kedveskedett vendégeinek a touroperátor. Laár Andrást hívták meg, aki sziporkázó angol humorú előadásával csinált jó hangulatot a kellemes vacsorához.

Csirke Zsolt
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk