hirdetés
hirdetés

Újra Magyarországon a Red Sea Hotels szállodái csak a Best Reisen kínálatában!

A Best Reisen és a Red Sea Hotels stratégiai együttműködésének köszönhetően újra foglalhatóak a magyar piacon a Red SeaHotels szállodái.  A megállapodás értelmében a Best Reisen kizárólagos jogot kapott az értékesítésre a magyar piacon!

hirdetés

Július 1-től a szállodalánc teljes kínálataelérhető a magyar utazók számára a www.bestreisen.hu oldalon, a viszonteladó irodáink számára pedig a partnerkapun.

Összesen tizenhárom 4 és 5 csillagos szálloda kiváló szolgáltatásokkal és allinclusiveellátással várja az utasokat, akár Hurghada, akár Sharm el Sheik az úticél.

A Red Sea hotelek újbóli bevezetésével – mely 2010-ig volt foglalható irodánkon keresztül- a magyar utasok és a Best Reisen közkedvelt szállodái tértek vissza kínálatunkba. A Red Sea Hotels szállodáira továbbra is a színvonalas szolgáltatások jellemzőek, megfelelnek az európai kategória besorolásnak. A kényelmet és az önfeledt kikapcsolódást nemcsak a felnőtteknek kínálják, hanem a gyermekekre is gondolnak.

Hurghada

The Grand Hotel ****
The Grand Resort  *****
Siva Grand Beach****
Grand Makadi *****
Makadi Palace *****
MakadiSpa *****
SunwingWaterwolrdMakadi*****

Sharm El Sheik

GhazalaGardens ****
Ghazala Beach ****
Grand Hotel Sharm El Sheik *****
Sharm Plaza ****
SharmResort ****
SavitaResort ****

Célunk, hogy az így is kiváló egyiptomi árualapunkat tovább erősítsük és fejlesszük az utasok és a partnereink igényeinek megfelelően.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk