hirdetés
hirdetés

Ülésezett a MUISZ elnöksége

A MUISZ elnöksége legutóbbi ülését a Hotel Medosz felújított különtermében tartotta.

hirdetés

Az ülés meghívott vendége Dr. Baranovszky György, a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének (FEOSZ) elnöke volt. A két szövetség között megállapodás született arról, hogy a jövőben közösen lépnek fel az utazóközönség és a törvényesen működő utazási irodák védelmében a jogosulatlan, „fekete” utazásszervezőkkel szemben. A cél megvalósítása érdekében a felek több közös akciót határoztak el, többek között sajtótájékoztató, sajtókampány, MUISZ-FEOSZ ajánlás a MUISZ és az utazási irodák honlapján, stb.

Az ülés során az elnökség áttekintette a MALÉV-val kapcsolatban kialakult helyzetet, mely sajnálatosan nagyon kedvezőtlenül érintheti a jegyeladással, repülőgépes utazások szervezésével foglalkozó irodákat, de a beutaztatókat is. A résztvevők egyetértettek abban, hogy az Idegenvezetők Szövetségével közös etikai kódex kerüljön kidolgozásra, melyben az idegenvezetőknek fizetendő bérminimum is meghatározásra kerül. Az elnök beszámolt a Parlament látogatás ellehetetlenülésével kapcsolatban megtett intézkedésekről, valamint az elmúlt időszak egyéb fontos akcióiról, eseményeiről, levélváltásairól. A közeljövőben kerül sor egy adótanácsadói előadásra, valamint kiutaztató irodák részére kialakítandó felelősségbiztosítás ügyében egy találkozóra a MABISZ képviselőivel, ezért az elnökségi kéri, hogy mindkét találkozóval kapcsolatban a tagok küldjék meg kérdéseiket, problémáikat a Titkárság This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címére.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk