hirdetés

Új üzemeltető az alföldi hotel mögött

Január elsejétől a Service4You portfóliójába tartozik a háromcsillagos Alföld Gyöngye Hotel - jelentette a Termál Online.

hirdetés

Az Orosháza-Gyopárosfürdőn található szálloda mindössze 800 méterre fekszik a település gyógyfürdőjétől. A hotelben összesen 70 szoba van, amiből hat akadálymentesített, így a mozgásukban korlátozott vendégek elszállásolása is megoldható.

A szálloda az önkormányzat által elnyert uniós támogatás révén még 2006-ban nyitotta meg kapuit. A konferenciaközpontot is magában foglaló létesítmény eleinte Gyopár Club Hotel néven működött. A szálló nevét tavaly nyáron változtatták meg, hogy ezzel is jelezzék a szomszédos – szintén önkormányzati tulajdonú – termálfürdővel való szoros kapcsolatukat.

A szállodaüzemeltetéssel foglalkozó Service4You portfóliója legutóbb tavaly nyáron bővült, akkor a kehidakustányi Club Kehida Aparthotel működtetését vették át. A társaság üzemelteti – többek között – a ceglédi Hotel Aquarellt, a hévízi Hotel Palace-t és a szintén hévízi Hotel Majeriket is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk