Szabad helyek az MSZÉSZ-Unilever őszi séfműhelyén

Szabad helyek az MSZÉSZ-Unilever őszi séfműhelyén 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)  az Unilever Magyarország Kft.-vel újra elindította őszi séfműhelyét a Szövetség tagjai részére, amelynek keretén belül a konyhatechnológiai érdekességekre, új trendekre, munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak.
Megnyílt a jelentkezés a nyári Erdei Vándortáborokra!

Megnyílt a jelentkezés a nyári Erdei Vándortáborokra! 

Elindult a jelentkezés az Országos Erdészeti Egyesület által szervezett Erdei Vándortáborokra, ahol a nyár során felsősök és középiskolások csoportjai indulhatnak egyhetes túrákra a Bakony, a Börzsöny, a Mátra, a Mecsek és a Pilis vadregényes erdeiben. A júniustól augusztusig tartó táborozási időszakra a www.erdeivandor.hu oldalon lehet jelentkezni a megfelelő időpont kiválasztásával. A 17-40 fős csoportokat elsősorban oktatási intézmények és civil szervezetek vezetésével várják, de bárki szervezhet csoportot, aki a megfelelő létszámot és egy képzett kísérő jelenlétét biztosítani tudja.
Felsőoktatási ajánló: Zsigmond Király Egyetem

Felsőoktatási ajánló: Zsigmond Király Egyetem 

Az Óbuda-Békásmegyeren működő, immáron bő egy éve egyetemi státusszal rendelkező felsőoktatási intézmény, a Zsigmond Király Egyetem újra szélesre tárja kapuit és a februárban induló keresztféléves képzéseire várja a továbbtanulni vágyókat.

Gastro Design Award 2017 – Egy héttel kitoltuk a nevezési határidőt! 

Még egy hétig pályázhatnak a hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei a megújult Gastro Design versenyre. A meghosszabbított nevezési határidő: július 7. péntek. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!