A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére, és arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire fontos és meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.
A pályázatokat idén először online lehet leadni és ez csupán néhány percet vesz igénybe. Szintén újítás, hogy Terv-Concept kategória indításával lehetőséget adunk fiatal, pályakezdő tervezőknek, belső építészeknek, designereknek, hogy bemutatkozzanak munkáikkal a nemzetközi és hazai zsűrinek, megismerjék a nevüket, első munkáikat, stílusukat.
Két főkategóriában várjuk a nevezéseket: Gastro és Szálloda témában. Ezeken belül alkategóriákat jelöltünk ki a belsőépítészet és a design területén. Részletes információ és versenykiírás a gastrodesignaward.hu honlapon.
Legyen tiéd az Év Legdizájnosabb Hotele vagy Étterme!
A zsűri:
A zsűri elnöke:
- Varró Zoltán designer, belsőépítész, VarroDesign
A zsűri tagjai:
Adele Gutman, USA, New York, Library Hotel Collection, Vice President
Monica Ortiz, Mexikó, Rosewood Mayakoba Resort, Director
David Mulin, Franciaország, St. Reggis Hotel Punta Mita, F ß B Director
Kassitzky Attila, MTÜ, kommunikációs igazgató
Katusák Péter, Dubaj, W Hotel Dubai, General Manager
Martinkó József, Octogon építészeti magazin, vezető szerkesztő
Pásztor Erika Katalina, epiteszforum.hu, főszerkesztő
Bakody Katalin, magyarországi JAB Csoport, igazgató
Ács Erzsébet, Lakberendezők Országos Szövetsége, elnök
Krémer Julianna, PPH Média, művészeti vezető
Szigeti Péter, PPH Media, tartalomfejlesztési vezető
Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő
Kontakt: Légrády Edit, senior event manager, [email protected], + 36 1 430 4563
A meghosszabbított nevezési határidő: július 7. péntek
Forrás: Turizmus Online