Amíg megérkezik a kőtestvér, egy LEGO-oroszlán őrzi a Lánchidat

Amíg megérkezik a kőtestvér, egy LEGO-oroszlán őrzi a Lánchidat 

Csütörtökre virradóra egy titokzatos oroszlán jelent meg a felújítás alatt álló Lánchídnál.
Életnagyságú LEGO mozdony közlekedik a hétvégén

Életnagyságú LEGO mozdony közlekedik a hétvégén 

Sőt, azok a gyerekek, akik saját építésű LEGO vonatot mutatnak be a jegyváltáskor, ingyen utazhatnak.
15 kamionnyi Legót nézhetnek meg

15 kamionnyi Legót nézhetnek meg 

Lengyelország és Csehország után Magyarországon is megnyit a Kocka Kiállítás. A Legókból készült alkotások között megtalálható a világ legnagyobb felépített Titanic-modellje, illetve több mint 100 másik, Lego-kockából alkotott építmény.

Nyíregyházán épül a következő Legoland 

Berlin, Oberhausen, Isztambul és Manchester után Nyíregyházán nyílik a következő európai Legoland Discovery Center - írja az Index a Magyar Közlönyre hivatkozva.
Látta már a Lánchidat és a Hősök terét Legóból?

Látta már a Lánchidat és a Hősök terét Legóból? 

Dóczy Balázs, hivatalos Lego-építő közel 20 ezer kockával 4 hónapon keresztül dolgozott Budapest két emblematikus épületének Lego kiadásán, amelyre a Lego Hungária kérte fel.

Ilyen egy ezeréves katedrális háromszázezer legókockából felépítve 

Három év alatt, 300 ezer legókocka felhasználásával építették meg az északkelet-angliai Durham székesegyházának kicsinyített mását - olvasható a katedrális honlapján.
Székesfehérváré lett a LEGO-ból készült Országalma

Székesfehérváré lett a LEGO-ból készült Országalma 

Beteg gyerekek gyógyulását segíti a HUNGEXPO, a LEGO® és a Mosoly Alapítvány közös jótékonysági akciója – immár második alkalommal. 
Legóból pótolták az ellopott bronzszobrokat a Margitszigeten

Legóból pótolták az ellopott bronzszobrokat a Margitszigeten 

Két szobrot avattak december 30-án a Margitszigeten, mindkettő legóból készült. 
Lego-világrekord készül Budapesten

Lego-világrekord készül Budapesten 

A világ legmagasabb Lego-tornya épülhet fel májusban Budapesten. A Guinness rekord magasságú tornyot a Szent István Bazilikánál akarják felépíteni.

A cukiságfaktor az égig száll 

Az egyik legaktívabb Instagram-hasznló jelenleg egy LEGO-ból készült pilóta, aki 'thelegopilot' néven mindennap posztolja a legújabb élményeit.

Megépítették Legóból a Zeneakadémiát 

Tavasszal négy alkalommal tartanak kiscsoportos zenés beavató foglakozásokat gyerekek számára a Zeneakadémián. Az intézmény partnere ebben a Lego Hungária, a cég segítséget nyújtott abban, hogy az építőkockákból elkészülhessen az akadémia élethű mása.

Ha Londonban jár, ne hagyja ki a LEGO-hógömböt! 

November 14-én, csütörtökön mutatták be a legnagyobb LEGO-hógömböt a londoni Covent Gardenben. Olyan hatalmas, hogy akár keresztül is lehet rajta sétálni és megcsodálni a karácsonyi londoni táj minden nevezetes épületét, természetesen hóesésben

Családi tömegverekedés volt Legolandben 

Családok közötti tömegverekedés tört ki a brit Legolandben, Windsorban a túl hosszú sorban állás miatt. A rendőrség két férfit őrizetbe vett.

Leg godt Nyíregyházán 

Lego-palota, interaktív látogatóközpont nyílt pénteken Nyíregyházán, ahol a világhírű játékelem készítő dán cég most építi új gyárát.

3 millió építőkockából (is) épült a világ első Lego szállodája 

Bár 3 millió Lego elemet is beleépítettek, zömmel hagyományos anyagokból készült a most megnyílt kaliforniai Lego Hotel.

Nyílik a Hotel LEGO 

2013. áprilisában megnyitja kapuit a kaliforniai Carlsbad-ban épülő új LEGO-hotel. Bár az épülete ténylegesen nem LEGO-ból készül, vendégei számára nem lehetnek ismeretlenek a belső terek, apró blokkok, igazi LEGO-figurának érezhetik magukat - írja a tisztajövő.hu.

Másolat készült a Dreamliner motorjáról 

Több mint 150 ezer darab Lego-kockából készítették el egy Boeing 787 Dreamliner repülőgép Rolls-Royce Trent 1000 típusú hajtóművének mozgó mását brit fiatalok.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!