Télbúcsúztató ünnep a francia Riviérán

Télbúcsúztató ünnep a francia Riviérán 

A világ egyik leghíresebb télbúcsúztató karneváljának, a nizzainak a virága hivatalosan a szegfű. A tél persze errefelé relatív fogalom.
Debreceni Virágkarnevál 2023

Debreceni Virágkarnevál 2023 

Már javában készülnek a virágkocsik, és igazi karneváli lázban ég az a közel 4.000 ember, aki mind hozzájárul az ország egyik leglátványosabb fesztiváljának létrejöttéhez.

Campus buli után virágkarnevál Debrecenben 

Tavaly ünnepelték az ötvenedik évfordulóját az első virágkarneválnak, és idén is az államalapító Szent István király és az új kenyér ünnepének tiszteletére rendezik meg a Debreceni Virágkarnevált augusztus 12-23. között több mint félszáz programmal. 
Európa egyik legismertebb ünnepévé nőtte ki magát a Debreceni Virágkarnevál

Európa egyik legismertebb ünnepévé nőtte ki magát a Debreceni Virágkarnevál 

Egy hónap múlva megkezdődik a Debreceni Virágkarnevál. Augusztus 12-tól tíz napon keresztül több mint félszáz program szórakoztatja majd a közönséget. 
Épületvetítés és örömünnep show a Virágkarneválon

Épületvetítés és örömünnep show a Virágkarneválon 

Az ötvenedik Virágkarneválban és közel száz kísérő rendezvényében gyönyörködhetnek az érdeklődők augusztus 13-21. között, a virágkarneváli héten Debrecenben.
Fél évszázados a Debreceni Virágkarnevál

Fél évszázados a Debreceni Virágkarnevál 

Az idén is tizenhat virágkocsi indul az 50. évfordulóját ünneplő Debreceni Virágkarneválon augusztus 20-án. Az ünnepi karneváléjt megelőzően már augusztus 13-án megkezdődnek a szórakoztató programok a városban — derült ki az eseményről kedden, Debrecenben tartott sajtótájékoztatón.

Drongók repkednek a Debreceni Virágkarneválon 

Egyhetes programmal várja közönségét a 46. virágkarnevál Debrecenben. Augusztus 20-án tizennégy virágkocsi vonul a városon át és több mint 2000 fellépő, táncos szórakoztatja a közönséget. 

Idén is látványos lesz a Debreceni Virágkarnevál 

Hárommillió száraz és élő virág díszíti a 44. Debreceni Virágkarneválon augusztus 20-án felvonuló 16 virágkocsit. A kompozíciók között, a karneváli menetben 23 hazai és külföldi együttest, művészeti csoportot láthat a közönség.

Tekerj a Virágkarneválra! 

Virágdíszes kerékpáros felvonulás nyitja idén is az augusztus 20-i virágkarneváli menetet. A látványos velocipédek, különleges veterán kerékpárok, összefogást jelképező kerékpáros csapatok és jelmezbe öltözött civil bringások több száz fős menete az utóbbi évek karneváljainak egyik legüdébb, leglátványosabb színfoltja.
Sokszázan tekertek idén is a Virágkarneválra

Sokszázan tekertek idén is a Virágkarneválra 

A korábbiaknál nagyobb számban és ötletesebb virágkompozíciókkal érkeztek a kerékpárosok augusztus 20-án az immár harmadik alkalommal szervezett Tekerj a Virágkarneválra! rendezvényre. A felvonulást idén is különféle kerékpáros és családi programok követték a Békás-tónál.

Tűzijáték mentesítő vonatok 

Közlekednek majd a budapesti és a debreceni tűzijátékokról visszautazókkal - közölte a Turizmus Online-nal a MÁV.

Estikétől nefelejcsig 

Estike napján, azaz hétfőn megkezdődött az augusztus 20-i virágkarnevált felvezető kulturális programsorozat, a karneváli hét Debrecenben.

Virágkarnevál: a bringák is virágdíszbe bújnak 

A visszaszámlálást szimbolizálja a virágos kerékpár egyik „kerekének órája”, melyet mindenki megtekinthet keddtől a debreceni Tourinform virágdíszbe öltöztetett kirakatában.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!