Mihály Péter Dániel cikkei
Mennyiség vagy minőség?
A hazai szakoktatás legnépszerűbb és legdivatosabb ága a
turisztikai szakemberek képzése. A magyar turizmus a minőségi
fejlesztések irányába mozdult el. Kérdés, hogy az iskolák
oktatási struktúráinak ki- és átalakítása ezt az irányt próbálja-e
követni, vagy inkább a mennyiségi elvek érvényesülnek
Álláshirdetések
Munkatársat vagy munkát keres?
Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Champagne For You: ahol az ország legszélesebb pezsgőválasztéka vár
A Champagne For You tulajdonosa, Kiszely Katalin mesélt nekünk, aki a pezsgők szeretetét üzleti vállalkozássá és életérzéssé formálta.
Friss
Heti top cikkek
Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók
Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal szembesül a vendéglátás, és hogyan segíthet az AI ezek leküzdésében.