Szállodafejlesztés Mezőkövesden

Szállodafejlesztés Mezőkövesden 

Bükkalja és az Alföld találkozásánál fekvő település nemcsak a gazdag matyó népművészeti kincsekről híres, hanem a Zsóry Fürdő gyógyvizéről és standfürdőjéről, ami az ország minden pontjáról vonzza a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Az idei év újdonsága, hogy egy különleges kemping és egy négy csillagos szálloda is várja majd a turistákat.
Új országmárka koncepciót terveznek

Új országmárka koncepciót terveznek 

A mezőkövesdi négy csillagos Hotel Balneo Zsóry Thermál és Wellnessben tartott konferencián mutatta be a következő esztendőre kidolgozott marketingtervét a Magyar Turizmus Zrt. az Észak-Magyarországi turisztikai régióban tevékenykedő önkormányzatok, TDM-ek, szállásadók, fürdők és vállalkozások képviselőinek.

Az Accent üzemelteti a Balneót 

Az idei évben a statisztikák szerint kiemelkedően teljesítettek a hazai négycsillagos wellness szállodák, de maga a verseny is ebben a körben a legerősebb. Az elmúlt időszakban látványosan bővülő szegmensben komoly erőfeszítéseket kell tenni a vendégek kegyeiért. Nem árt, ha egyrészt igen jó adottságokkal rendelkezik a szálloda, másrészt pedig a kiszolgálás minősége is magasabb az átlagosnál.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!