Piros-fehér-zöld meglepetés ennél az ultrafapadosnál

Piros-fehér-zöld meglepetés ennél az ultrafapadosnál 

Hajrá, Magyarok! Túró Rudival lepték meg az Eb-re utazókat.
Így is utazhatnak a szurkolók a foci Eb-re

Így is utazhatnak a szurkolók a foci Eb-re 

Évről évre egyre több közlekedési eszköz válik elérhetővé a drukkerek számára.
Az Eb megdobta a repülőjegy-foglalásokat

Az Eb megdobta a repülőjegy-foglalásokat 

Stuttgartba átlagosan 60 ezer Ft-ba kerül egy repülőjegy az Eb alatti időszakra Magyarországról.

Közel hétszáz szurkolót repít Toulouse-ba Budapestről a Wizz Air 

Június 26-án három járatot indít Ferihegyről Toulouse-ba a diszkont légitársaság.

Újabb szurkolói járatok indulnak Budapestről 

További szurkolói járatokat indít a Wizz Air, amellyel a futballrajongók eljuthatnak a nyolcaddöntőbe jutott magyar válogatott következő mérkőzésére is.
Nemzetiszínű arcfestést kaptak a ferihegyi utasok

Nemzetiszínű arcfestést kaptak a ferihegyi utasok 

Focizsonglőrrel és arcfestéssel hangolódtak a magyar-portugál meccsre az easyJet lyoni járatával utazók a budapesti repülőtéren, ahol már az Eb kezdete óta tombol a fociláz. A kedd esti menetrend szerinti járat telt házzal indult a magyar színekbe öltözött szurkolókkal a francia városba.

Mautner Zsófi és Harmath Csaba mutatja be a magyar gasztronómiát Párizsban 

Zenei és táncművészeti előadásokat, valamint gasztronómiai programot is felölelő Magyar nappal indul az Európa-bajnokságon részt vevő országok kulturális bemutatkozása a párizsi Városháza előtti téren - közölte a Balassi Intézet az MTI-vel pénteken.

Így reagált az osztrák vasút a magyar győzelemre 

A keddi 2-0-ás magyar győzelem mellett az osztrák vasúttársaság (ÖBB) sem ment el szó nélkül. Kimaxolta a sztreotípiákat, de közben az üzenet is átment. 

Óriáskivetítőkkel és rengeteg programmal várják az osztrákok a foci EB szurkolóit 

Ausztriában országszerte mintegy 400 helyen lesz lehetőség arra, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit a szurkolók közösen nézhessék, a legtöbb kísérőprogramot a fővárosban tartják - adta hírül az MTI.
Helyi önkéntesek álltak be idegenvezetőnek Franciaországban

Helyi önkéntesek álltak be idegenvezetőnek Franciaországban 

A 2016-os foci-Eb alatt, június 10. és július 10. között Franciaországba utazó turistákat helyi lakosok, ún. greeter idegenvezetők kalauzolják egyedi túrákon.

TEK: így viselkedjen a franciaországi foci-Eb-n! 

Az európai szolgálatok egybehangzó véleménye szerint a pénteken kezdődő franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság terrorfenyegetettsége kiemelt biztonsági kockázatot jelent - tartalmazza a Terrorelhárítási Központ (TEK) közleménye.

Tanácsok a franciaországi foci Eb-re utazóknak 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) megerősített konzuli szolgálattal készül a hamarosan kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra - mondta a tárca vezetője pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

EasyJettel a foci EB-re 

2016. április 26-ától az easyJet heti háromszor indít járatot Budapestről Lyonba, Franciaország második legnagyobb városába. Az új útvonalon közlekedő repülőgépekre jegyek már foglalhatók.

Akár nálunk is lehet a 2020-as foci EB 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtökön elküldte pályázatát, amely szerint Budapest lenne a 2020-as Európa-bajnokság egyik helyszíne.

Foci-EB a repülőtéren 

Nem kevesebb, mint tíz új tévémonitort helyezett ki a Budapest Airport a labdarúgó Európa Bajnokság idejére a 2. Terminál utasforgalmi részein, hogy az érdeklődők még a beszállás előtti utolsó percekben is láthassák kedvenc csapatuk meccseit. A tévés foci-kedvcsinálót a repülőtér és partnerei még megtoldották egy jelentős éttermi kedvezménnyel is.

Megerősített szerelvények a foci EB-re 

Plusz kocsikkal megerősített szerelvényekkel készül a MÁV-START a labdarúgó Európa-bajnokságra, az egyre nagyobb érdeklődés miatt az utasoknak érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket, helyjegyeket.

Meccsmenetrend a foci EB-re 

Megvan a nyári labdarúgó Európa-bajnokság meccsmenetrendje. Nálunk elolvashatja, mikor és hol játszik egymással Hollandia és Dánia, vagy Spanyolország és Írország. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!