A kínai turizmusdiplomáciai sikerektől az üresen álló vidéki nyaralókig

A kínai turizmusdiplomáciai sikerektől az üresen álló vidéki nyaralókig 

Egy évvel ezelőtt foglalta el pozícióját dr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára, ebből az alkalomból foglalta össze a sajtónak az elmúlt időszak történéseit és a várható legfontosabb eseményeket.
A turizmussal kapcsolatos javaslata van? Írjon a minisztériumnak!

A turizmussal kapcsolatos javaslata van? Írjon a minisztériumnak! 

A magyar turizmus versenyképességének javítására vonatkozó ötleteket várja az illetékes minisztérium a vendegert@ngm.gov.hu címen – jelentette be a tatai TDM-konferencián Horváth Viktória, a turisztikai ágazatért felelős helyettes államtitkár.

Az NGM új helyettes államtitkárai 

A kormányfő április 8-i hatállyal Pankucsi Zoltánt és Kisgergely Kornélt nevezte ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkárainak - olvasható a Magyar Közlöny hétfőn közzétett, legfrissebb számában.

Új helyettes államtitkárt kapott a turizmus 

A miniszterelnök 135/2012. (XI. 13.) ME határozata alapján, a nemzetgazdasági miniszter javaslatára – 2012. november 15. hatállyal – a Nemzetgazdasági Minisztérium Tervezéskoordinációért Felelős Államtitkárságának Turisztikáért felelős helyettes államtitkárává nevezte ki dr. Horváth Viktóriát.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!