Négymilliárd kerékpárútra

Négymilliárd kerékpárútra 

Négymilliárd forint keretösszeggel pályázati felhívás jelent meg kerékpárutak létesítésére, felújítására a Pest megyei önkormányzatoknak - közölte Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.
Hegyikerékpáros túraútvonal-hálózatot adtak át a Mátrában

Hegyikerékpáros túraútvonal-hálózatot adtak át a Mátrában 

Közel kilencven kilométernyi erdei útszakaszt nyitott meg a kerékpárosok számára az Egererdő Zrt. A biztonságos, és akár családok által is használható úthálózatot ünnepélyesen kedden adták át a Görgői út bejáratánál, ahol a legnagyobb hazai kerékpárverseny, a Tour de Hongrie szervezői is bemutatták a körverseny idei programját.

Nyolc kilométerre nőtt Törökszentmiklós kerékpárút-hálózata 

Csaknem kétszázmillió forintos európai uniós támogatásból bővítette kerékpárút-hálózatát a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Törökszentmiklós.

Több mint 700 millió forintból bővíti kerékpárút-hálózatát Eger 

Mintegy 720 millió forintból bővíti kerékpárút-hálózatát Eger, amely az év végéig eléri a bükki kijelöléses szakaszt - közölte a Média Eger Nonprofit Kft.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!