Nem jó adóellenőrnek lenni a Balatonnál

Nem jó adóellenőrnek lenni a Balatonnál 

A NAV ellenőreit többször érte atrocitás, így próbálták őket munkájukban akadályozni - előfordult, hogy rendőrt kellett hívni a vizsgálat befejezéséhez.
Balatoni vállalkozó, van félnivalója?

Balatoni vállalkozó, van félnivalója? 

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal 2018. július 16-tól fokozott jelenléttel, több száz revizor részvételével összehangoltan ellenőrzi a Balaton környéki települések kereskedőit - közölte honlapján a NAV.
Fokozott NAV-ellenőrzések várhatók a Balaton-parton a főszezonban

Fokozott NAV-ellenőrzések várhatók a Balaton-parton a főszezonban 

A turisztikai főszezonban elsősorban a Balaton-part Veszprém megyei és a zalai partszakaszán számíthatnak a vállalkozók a NAV ellenőreire az ADÓtraffipax oldalon olvasható ütemezés szerit.

Ellenőrzések várhatók az Étterem héten 

A NAV saját oldalán, az ADÓtraffipax rovatban rendszeresen publikálja a várható ellenőrzési prioritásait, és az Országos Étterem Hét kapcsán sem tétlenkednek az ellenőrök.

Elindult a NAV nyári ellenőrzéssorozata 

Július elejétől augusztus végéig tart a NAV nyári ellenőrzéssorozata az országban. A turisták által kedvelt üdülőhelyeken, vendéglátóhelyeken, strandokon, nyári fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, szállásadóknál, rendezvényszervezőknél, tüzépeken lehet számítani a NAV munkatársaira akár munkaidőn kívül és hétvégén is.

Az összes vizsgált Uber sofőr fennakadt a NAV rostáján 

Az adóhatóságot a nemzetgazdasági miniszter utasította. Ez még csak az első volt - derül ki az NGM közleményéből. "A NAV itt nem áll meg: minden egyes Uber sofőr további ellenőrzésre számíthat" - szól az állami dörgedelem.

A fehér gazdaság fekete pöttye 

A NAV 2014. évi ellenőrzési irányelve alapján az az adóhatóság üzenete az adózók felé, hogy a hivatal idén valamennyi adózónál ugyanazzal a szigorral fog eljárni az adóbevételek megrövidítésének, a költségvetési támogatások jogosulatlan visszaigénylésének megakadályozása érdekében, és egyre gyakrabban és többen találkoznak majd az adóellenőrökkel. - emeli ki blogbejegyzésében Fekete Zoltán Titusz, az RSM DTM Hungary adómenedzsere.

Országos pálinkarazzia kezdődik 

Országos, egész éven át tartó pálinkarazziába kezdett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – írja hétfői számában a Magyar Nemzet.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!