Újabb ötcsillagos hotel Balatonfüreden

Újabb ötcsillagos hotel Balatonfüreden 

Szállodakomplexum épül az északi part egyik legfrekventáltabb városában, közel 22,5 milliárd forintból. Ezt Szepesi Richárd projektalapító jelentette be egy pénteki tájékoztató alkalmával a helyszínen.
Új tulajdonosa van Marcali félkész gyógyszállójának

Új tulajdonosa van Marcali félkész gyógyszállójának 

A Balatonhoz közeli kisváros, Marcali félkész gyógyszálló épületét megvásárolta egy gyorsan bővülő orosz-magyar cégcsoport, amely a lakóházépítések és ingatlanhasznosítás mellett a turisztikai fejlesztésekben is fantáziát lát.
Rekordmértékű szállodaboom-nak tanúja az ország

Rekordmértékű szállodaboom-nak tanúja az ország 

Jelentős növekedés volt tapasztalható a szállodaépítésekben a tavalyi évben, 2019-ben minden eddigi rekordot megdöntött az építési fázisba lépő beruházások összértéke. Összesen 77 milliárd forintot tett ki a megindult kivitelezések összege, ami már a 2017-es és 2018-as jobb eredményeket produkáló évhez képest is 77-83 százalékos bővülést jelentett, az EBI Építésaktivitási Jelentés szerint - írja a Portfolio.hu.

Ritka bronzkori tárgyakra bukkantak egy szállodaépítéskor 

Mintegy kétezer éves, különleges bronzkori tárgyakat, egy bronzkancsót és egy rituális tömjénlapátot találtak Észak-Izraelben a Galileai-tó partjánál, egy Jézus korabeli zsidó település maradványainál - értesült kedden a Ynet, a Jediót Ahronót című újság honlapja - írja az MTI.

8 szintes hotel épülne Budapesten, a Hunyadi téren? 

Az Urbanista blog hívta fel a figyelmet egy az ingatlan.com oldalán megjelent hirdetésre, melyben egy 99+65 félszobás, 3 800 négyzetméter alapterületű „családi házat” kínálnak eladásra.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!