Mi lesz a sorsa a tunéziai charterláncoknak?

Mi lesz a sorsa a tunéziai charterláncoknak? 

A magyarországi utazásszervezők számára komoly feladatot jelent a tunéziai terrortámadás utáni új helyzethez való alkalmazkodás. A tour-operátorok igyekeznek mindent megtenni az utasokért, de az nagyon valószínű, hogy a jelenlegi heti öt charterjáratból pár héten belül maximum 2-3 maradhat. Valószínűleg más desztinációkban bővítik a kapacitásokat.

Visszatekintés klapazenére 

Idén negyvenéves a MUISZ. Ebből az alkalomból rendeztek ünnepélyes közgyűlést a Széchenyi fürdő dísztermében. Az eseményen szó esett a szakmai szövetség elmúlt negyven évének legfontosabb eseményeiről, aktuális tevékenységéről, de volt ünnepi torta, horvát klapa zene és különleges Maraschino-koktélok.

Születésnapi MUISZ-közgyűlés a Széchenyi fürdőben 

Az idén 40 éves a MUISZ. Ebből  az alkalomból rendeztek ünepélyes közgyűlést a Széchenyi fürdő dísztermében. Az eseményen szó esett a MUISZ elmúlt 40 évének legfontosabb eseményeiről, aktuális tevékenységéről, de volt ünnepi torta, sőt horvát klapa zene és különleges Maraschino-koktélok is. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!