Indián nyár Egerszalókon

Indián nyár Egerszalókon 

Újabb magyarországi légifelvételek érkeztek szerkesztőségünkbe, ezúttal az Egerszalóki Gyógyfürdőről és a közelében található, Európában páratlan sódombról.
Keszthely megszépült kikötője

Keszthely megszépült kikötője 

Keszthely megszépült kikötője

Pilóták egykori sisakjait és szkafandereit állították ki 

Pilóták fejvédőiből és szkafandereiből nyílt állandó kiállítás a Siófok-Kiliti Repülőtéren.
Keszthely és Pécs madártávlatból

Keszthely és Pécs madártávlatból 

Újabb adag látványos fotót kaptunk H.Szabó Sándortól, aki az elmúlt hetekben is részt vett pár szolgálati repülésen a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatóság Légirendészeti Parancsnokság MD-500-as helikopterével.
Így újul meg a hatvani Grassalkovich-kastély

Így újul meg a hatvani Grassalkovich-kastély 

Heves megyében, Hatvanban az egykori Grassalkovich-kastély romjaiból újjá éled a javában tartó felújítás után.

Hogy vészelték át a kánikulát a fővárosban? 

Hogy vészelték át a kánikulát a fővárosban?
Nem érdekes Budapest turizmusa?

Nem érdekes Budapest turizmusa? 

Számos neves szakmai szövetség összefogott és néhány nappal ezelőtt "Horror városnézésre" invitálta a turizmus fejlesztéséért felelős kormányzati és fővárosi döntéshozókat, a szaktárca felelős munkatársait, a Főpolgármesteri Hivatal vezetőit, a Fővárosi Közgyűlés képviselőit, és a turizmus működtetésével megbízott cégek képviselőit. 

Az idei Forma 1 és a szállodák 

A Magyar Hotel Monitor által rendelkezésre bocsátott adatok alapján a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége azt vizsgálta, hogyan alakult a szállodák teljesítménye 2011-ben és 2012-ben a Forma 1 autóverseny hatására Budapesten, illetve mi a különbség a szállodák teljesítményében, ha ennek a 3 napnak a szállodai mutatószámait hasonlítjuk a teljes július hónap átlagához.
Feketemunkások, elfelejtett számlák a Hungaroringen

Feketemunkások, elfelejtett számlák a Hungaroringen 

Összesen 12 millió forint bírságot szabott ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága a Hungaroringen, a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon - közölte a hatóság szerdán az MTI-vel.
Magyar Nagydíj madártávlatból

Magyar Nagydíj madártávlatból 

Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter a Forma 1 ENI Magyar Nagydíj helyszínén megbeszélést folytatott a Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone-nal. A találkozó során a felek megerősítették együttműködési szándékukat, közölte honlapján a minisztérium.

Balatoni kishajók 

Így látják a magasból a légirendészek.

Balatoni légi őrjáraton 

Balatoni légi járőrözésre kísértük el Habuda László rendőr alezredes helikopter pilótát és Papp László rendőr zászlós operátort.

Mozgó szállodával nem sietnek sehova 

"Barkas Öcsivel" a Balaton körül.

Kánikula utáni ború a Balatonnál 

Újabb lenyűgöző légi felvételeket kapott szerkesztőségünk H.Szabó Sándortól, aki ezúttal a Balaton északi partját és a Káli-medencét fotózta.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!