'56-os tematikájú falfestések készültek Budapesten

'56-os tematikájú falfestések készültek Budapesten 

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából Budapest több épületének falát is új, '56-os tematikájú festés díszíti.

Kedden kezdődnek az ünnepi programok a fővárosban 

Az idén október 21-én, kedden a Műegyetem rakparti 1956-os emlékműnél kezdődik meg az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából szervezett programsorozat. A megemlékezések szerdán a rákoskeresztúri Új köztemető 301-es parcellájánál, délután a Műegyetemen folytatódnak.
Túra Mansfeld Péter nyomában

Túra Mansfeld Péter nyomában 

Történelmi sétákon és biciklis túrán idézi fel az 1956-os forradalom fővárosi helyszínein az 56 évvel ezelőtt történteket a Budapesti Aszfaltprojekt a hosszú hétvégén.

Poznan és Budapest ’56-os párhuzama 

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi épülete ad otthont a SZÉTLŐTT VÁROSOK 1956 című fotókiállításnak. A csütörtök délután megnyitott tárlat emléket állít annak a poznani felkelésnek is, amely az ’56-os vérbefojtott magyarországi forradalom egyik nemzetközi előzménye volt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!