Javította pénzügyi helyzetét az International Airlines Group 

A cég üzemi eredménye 2,7 milliárd eurót tett ki, 9,7 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, az adózott eredmény pedig 2 milliárd euró lett, 3,5 százalékkal több, mint 2016-ben - adta hírül az MTI.
Javította anyagi helyzetét az IAG

Javította anyagi helyzetét az IAG 

Jelentősen javította anyagi helyzetét a harmadik negyedévben az előző évihez viszonyítva az International Airlines Group (IAG).

Csak az IAG utasforgalma nőtt júliusban 

Csak az International Airlines Group (IAG) légitársaságai, a British Airways, az Iberia és az Aer Lingus növelte utasforgalmát júliusban a tavalyihoz képest, a Lufthansa és az Air France-KLM csökkenésről számolt be.
Tíz éve repülnek az Aer Lingus gépei Budapestre

Tíz éve repülnek az Aer Lingus gépei Budapestre 

Idén tíz éve repülnek az Aer Lingus gépei Budapestre, ebből az alkalomból a mai napon egy retrofestésű repülőgép érkezett Budapestre. Egy sajtótájékoztató keretén belül bemutatták az észak-amerikai átszállási lehetőségeket, a járatbővítéseket és az új business osztályt, amit 2015 márciusától vehetnek igénybe az utasok. 

A kaotikus munkabeosztás miatt tüntettek az ír utaskísérők 

Nyolcszáz utaskísérő tartott huszonnégy órás sztrájkot pénteken Írországban az Aer Lingus-nál azt követelve, hogy ugyanúgy illesse meg őket a három pihenőnap öt egymást követő munkanap után, mint az ír légitársaság pilótáit.

Nem kebelezheti be a Ryanair az Aer Lingust 

Az Európai Bizottság üdvözölte az Európai Bíróság keddi döntését, amely helybenhagyta Brüsszelnek a Ryanair és az ugyancsak ír Aer Lingus összeolvadását meghiúsító 2007-es határozatát.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!